Egy idős olasz bácsi egyedül élt New Jerseyben. Egy napon felakarta ásni kertjét, de ez számára nehéz munka volt. Az egyetlen fia Vincent, aki szokott segíteni neki, börtönben volt. A bácsi írt egy levelet neki:
"Kedves Vincent, szomorúan érzem magam, mert nem tudom felásni a kertet, mert túl öreg vagyok hozzá. Tudom, ha itt lennél felásnád szívesen nekem, mint a régi szép időkben.
Szeretettel, apa "
Pár nap múlva érkezik a levél a fiától:
"Kedves apa, ne ásd fel a kertet. Ott vannak a holttestek elásva.
Szeretettel, Vincent"
Aznap hajnali 4 órakor megérkezett az FBI és felásta az egész kertet, de nem találtak semmit. Bocsánatot kértek majd elmentek.
Másnap újabb levél érkezett:
"Édesapám, menj és ültesd el a paradicsomokat. Ez volt a legtöbb amit ezen körülmények között tehettem.
Szeretettel, Vincent"
Sziasztok!
Elég rég voltam már itt a fórumon de azért nyomon követtem minden hozzászólást ,eléggé be voltam havazva,mert megszületett a következő generáció szerdán 21:30-kor Bence Botond emiatt a fzr project szünetel
Igen a 3-as az az alapjárati,kettes a főfúvóka (vagy gyorsító)a 4-es csavar alatt van a súber tű,ha azt kicsavarod akkor ha kiveszed a membárt ki tudod húzni azalatt lévő fúvókát(ennek nem tudom mi a neve,de ah sokat állt akkor azt is nézd meg azokon is van pici lyukak,az 1-es ?Ja a súber vagyis a 4-es csvarral óvatosan bánj meghúzáskor mert le tud szakadni a menetes rész
Neeem, a főfúvóka csöve srégan van, amit leírtam, az tuti. A két másikat nemtom. Mindenesetre jót oráloztam vele, 2 csavar lefúrós volt, úszóház tömítése fos, de azért visszaraktam (nincs másik)
Hát a 2-nek ketllene lennie a súbertű aljának szerintem, mert ott a főfúvóka A 3-as alapjárati fúvóka, az 1 meg valami, vagy megy valahová Mostanában csak kínai karbikat szedek szét
Két gyors kérdés:
1) ki találta ki, hogy négy porlasztó legyen egy motoron?
2) a többiek miért nem verték agyon?
Ezek mik, amik be vannak számozva? 2 a fő, 4 a súbertű alja, és a többi?
A 3 valami igen pici lyukú, el volt mind tömődve, a 1 az kettőnél nem szelelt.
Szóval beindult az öreg, kihagy a gyújtás, nincs alapjárat, gyertya 4 új.
Szerintem az FZ és az FZR kapcsolása eléggé eltérő...
"Kedves Vincent, szomorúan érzem magam, mert nem tudom felásni a kertet, mert túl öreg vagyok hozzá. Tudom, ha itt lennél felásnád szívesen nekem, mint a régi szép időkben.
Szeretettel, apa "
Pár nap múlva érkezik a levél a fiától:
"Kedves apa, ne ásd fel a kertet. Ott vannak a holttestek elásva.
Szeretettel, Vincent"
Aznap hajnali 4 órakor megérkezett az FBI és felásta az egész kertet, de nem találtak semmit. Bocsánatot kértek majd elmentek.
Másnap újabb levél érkezett:
"Édesapám, menj és ültesd el a paradicsomokat. Ez volt a legtöbb amit ezen körülmények között tehettem.
Szeretettel, Vincent"
2 csatornás N-mosFET-es, elég primitív, de már SMD, pedig 26 éves.
Elég rég voltam már itt a fórumon de azért nyomon követtem minden hozzászólást
Igen a 3-as az az alapjárati,kettes a főfúvóka (vagy gyorsító)a 4-es csavar alatt van a súber tű,ha azt kicsavarod akkor ha kiveszed a membárt ki tudod húzni azalatt lévő fúvókát(ennek nem tudom mi a neve,de ah sokat állt akkor azt is nézd meg azokon is van pici lyukak,az 1-es
1) ki találta ki, hogy négy porlasztó legyen egy motoron?
2) a többiek miért nem verték agyon?
Ezek mik, amik be vannak számozva? 2 a fő, 4 a súbertű alja, és a többi?
A 3 valami igen pici lyukú, el volt mind tömődve, a 1 az kettőnél nem szelelt.
Szóval beindult az öreg, kihagy a gyújtás, nincs alapjárat, gyertya 4 új.