Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akko boldogat Pistám
Köszi srácok!
Szerintem az FZ és az FZR kapcsolása eléggé eltérő...
Akkor utólag neked is boldogat
A f.sz ki van béna vagyok én ehhez hogy képet szedjek ki a manualból,
A francba a képet nem rakta fel
Ez szar minőség csak összehasonlítás végett
Kicsit kijavítottam, jobban olvasható
Kösz, nemtom, pont uaz-e, de egy bogarászást megér. Kapásból eltér a gyújtás, az enyémen 2 főtengely jeladó van, de alapvetően hasonlít.
Na ott lemaradt egy pár vessző meg kérdőjel
fzr é ugyan az lehet nem a 88asé. ha ez segít itten vala 1
Egy idős olasz bácsi egyedül élt New Jerseyben. Egy napon felakarta ásni kertjét, de ez számára nehéz munka volt. Az egyetlen fia Vincent, aki szokott segíteni neki, börtönben volt. A bácsi írt egy levelet neki:
"Kedves Vincent, szomorúan érzem magam, mert nem tudom felásni a kertet, mert túl öreg vagyok hozzá. Tudom, ha itt lennél felásnád szívesen nekem, mint a régi szép időkben.
Szeretettel, apa "

Pár nap múlva érkezik a levél a fiától:

"Kedves apa, ne ásd fel a kertet. Ott vannak a holttestek elásva.
Szeretettel, Vincent"

Aznap hajnali 4 órakor megérkezett az FBI és felásta az egész kertet, de nem találtak semmit. Bocsánatot kértek majd elmentek.

Másnap újabb levél érkezett:
"Édesapám, menj és ültesd el a paradicsomokat. Ez volt a legtöbb amit ezen körülmények között tehettem.
Szeretettel, Vincent"
Emre vagy Csövi, egy jól olvasható FZ kapcs rajz kéne, ha van.
Csövikém neked is boldog szülinapot utólag is
Ha érdekel valakit, ilyen a gyújtásvezérlő belül, pucoltam a csatikat, és szétesett
2 csatornás N-mosFET-es, elég primitív, de már SMD, pedig 26 éves.
Gratulálok! Egy napon van a gyerkőccel a szülinapunk! Csak 43 év különbséggel.
Sziasztok!
Elég rég voltam már itt a fórumon de azért nyomon követtem minden hozzászólást ,eléggé be voltam havazva,mert megszületett a következő generáció szerdán 21:30-kor Bence Botond emiatt a fzr project szünetel
Igen a 3-as az az alapjárati,kettes a főfúvóka (vagy gyorsító)a 4-es csavar alatt van a súber tű,ha azt kicsavarod akkor ha kiveszed a membárt ki tudod húzni azalatt lévő fúvókát(ennek nem tudom mi a neve,de ah sokat állt akkor azt is nézd meg azokon is van pici lyukak,az 1-es ?Ja a súber vagyis a 4-es csvarral óvatosan bánj meghúzáskor mert le tud szakadni a menetes rész
Neeem, a főfúvóka csöve srégan van, amit leírtam, az tuti. A két másikat nemtom. Mindenesetre jót oráloztam vele, 2 csavar lefúrós volt, úszóház tömítése fos, de azért visszaraktam (nincs másik)
A súbertű alja a 4es enyit tudok
Hát a 2-nek ketllene lennie a súbertű aljának szerintem, mert ott a főfúvóka A 3-as alapjárati fúvóka, az 1 meg valami, vagy megy valahová Mostanában csak kínai karbikat szedek szét
Két gyors kérdés:
1) ki találta ki, hogy négy porlasztó legyen egy motoron?
2) a többiek miért nem verték agyon?

Ezek mik, amik be vannak számozva? 2 a fő, 4 a súbertű alja, és a többi?
A 3 valami igen pici lyukú, el volt mind tömődve, a 1 az kettőnél nem szelelt.
Szóval beindult az öreg, kihagy a gyújtás, nincs alapjárat, gyertya 4 új.
Ez egy ilyen stílus.
eléggé le van harcolva szerintem