Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az igen :-D
Háááát mostanában a tápszeren kívül mindent eszik..... Szeret a sertéspörköltöl kezdve a pacalig mindent Ja és ő is quad mániás. Ha nem mehet vele akkor nyűsszög. 4 hete volt a pályán, azóta az az isten
Át.
Nem csak edzésben vagyunk !
Mivel eteted aszt a gyereket ? Hatalmasat fejlődött a kis hercegnő !
HELP!

ÍGY ÁTÍRJÁK A NEVEMRE?

A jármű egyedi azonosító adatai és a jűrműokmányon szereplő egyedi azonosító adatok egymástól való eltérését megállapítom! Megállapítom továbbá, hogy az eltérés adminisztrációs, illetve gyártási hiba miatt következett be ---ez áll az eredetiség vizsgán
A délután Apa szerelt.....
Meg a manók
Na jóvan ithagylak benneteket megyek éjszakai turnéra
Ja ja Zsotí is ezt valja
Pesta, mindegy csak őszintén szeressen
O hogy nyajam meg a hangodat Várj mert most nem tudom mi lesz az uj főnőkasszonyommal Holnap több mint valoszínü viszem motorolni Ha nem akko a tiéd vagyok
Ha iszok rendesen nem maradsz szűz
Amúgy pusza, mikor jössz felénk
Jóvan de te már közel vagy a nyugdíjhoz De Jasziék Nincs mese öregedés jeleit vélem felfedezni bennük Még jó hogy én ilyen fit fiatal vagyok
Én már azért nem merek inni, mert ha igen akkor 2 napig kómában vagyok nem hogy levezessek 200km-t.... Inkább csak szolidan. kóla
Bár csalodtam bennük is mert tiszta jozanok maradtak Zsotiéknál is mire feküdni kellett Biztos betegek voltak szegények
Mi berugni ? Ahoz Jaszi meg Ati ért mi csak elkolázunk
Köszi Pestám, nemsokára megyünk Balcsira oszt jól berúgunk...
Most egy kormány csillapitott keresek elöbb mert az uj telok igénylik
Ja nem tudom egyenlőre nincs időm reá de ha lesz kiprobálom az egyik oldalt azt ha érzem hogy jobb jelezem
Nme mondtam tegnap
Hallósztok