Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jó munkát!
Ábrus, vagy valaki? Nincs ötletetek?
Mentem éjszakára.
A legjobb ha ketten ültök rá. (akkor még jobban feszül)
Ha szakaszosan nyúlt akkor ott legyen 3 centi ahol megfeszül. (sajna már az enyém is olyan)
okés köszönöm a tanácsot meg fogom nézni. az is jó ha a Betti ül fel rá? vagy azért az én kilóm kéne?
Jó, de az a tuti ha rajta ülsz.
Pontosan.
de ha bakra rakom ott is jó nem?
ja hogy nem e szakasosan van megnyúlva?
Körbeforgatva mindenhol. (megnézed, előrébb tolod és ott is megnézed, és így tovább)
alul középen.
vizsga időszak? az kemény!
Mindenhol?
Olyat nem csinálunk hogy gázvisszavétel nélkül ha kedves neked a kuplung és a váltó egészsége.
Ezredest nem érdekli hogy hány kiló vagy. (egyébként én sem vagyok az a kimondott robertgida súlycsoport)
Meg pupu sem az a ropi testalkat.
Sziasztok!

A múltkor írtam, hogy hátsó fékfőhenger cserére szorul a mocim. Tegnap meg is jött a bontóból, kicseréltem, de sz@rabb, mint volt... beesett a fékpedál. Akkor szétszedtem a féknyerget is, hátha ott van a gond, de semmi... Rendesen lelégtelenítettem pedig, kijöttek a nagy buborékok, majd utána nem jött, csak nagyon apró, pár tized mm-es buborékok néha. Lehet az miatt van gond? De az mégis miért jön? Fél liter fékfolyadékot átnyomtam már rajta...
Próbáltam, hogy kipucoltam és visszaraktam a régit, de az se jobb... Nem tudom, hol lehet a gond...
Szétb@sz az ideg már....

Köszönöm előre is a segítséget!
tanulás 1000rel amúgy megvagyunk
viszont nagyon baráti a fogyasztás: bőven 10l alatt ezt nem is reméltem
mizujs papesz? hogy vagytok?
Lehet vissza van vével a tűkőn akkor csinál olyant hogy elfelejt gyorsulni 200 felett
Én is 120kg és 3. 230 utána is megyen ha beváltod 11000nél gázvisszanélkül