most érkeztem haza egy 250km-es körről,nagyon megszerettem a gépet,csak a sípoló hang hozza rám a gázt,mikor a motorfék dolgozik...nagyon szedi a lábát 180-ig a vas,felette már nem annyira izmos,de 240 után még ment volna picit:-)városban alkalmatlan a közlekedésre,baszott kényelmetlen,ez a motor a 160-as utazóra van kitalálva,a menet szél akkor tartja kényelmesen a felsőtestemet,mintha a Z-vel,110-el mennék:-)))
gyerekek egy kérdés: állítottam a lánc feszességén (köszi Ati ) változhat ettől a motor menetstabilitása?szélsőséges példával úgy mondanám, hogy idáig olyan lágy volt most meg olyan sportos,kemény. olyan másabb.
Igen is szeretnek főleg mikor éjjel kezdek neki egy motorbeállitásnak 90-es években még utáltak .Azota visszont megszerették már híányozna nekik ha nem csinálnám a dolgaimat . Főleg mikor még az auto versenyzéses időszakom volt na abban volt néha birosásgos dolog is Jelszó: Vagy megszokják vagy megszőknek
Munkatársamnak is ilyen gépe van,csak átalakította egy kicsit a belsejét. Hátul két fekhely,hűtő,mini gáztűzhely van. Tavaly végigjárták vele az egész horvát tengerpartot. Egy negatívuma van, 80 km tempót bír hosszú távon,és ennél is 8 l/100km fogyit produkál állítása szerint. Tehát nyugis autó,nem nektek való.
Én is benéztem. Füvet nekem is kéne vágni, de inkább motort szereltem Összeraktam KRESZ-ileg (lámpák, index, stb) hogy ki tudjam próbálni.
Hát elég furcsa, főleg kis ívben forgolódáskor, hogy az eleje nem kanyarodik Tempónál már jobb, de pl. a körforgalomban is vigyázni kell, hogy elég gázon legyen, mert ha elveszem, akkor billen be a kanyarba. Hiába, az elején az a -8 cm érezteti magát...
http://youtu.be/OTiQNfSgWU4
Bazzee
Hát elég furcsa, főleg kis ívben forgolódáskor, hogy az eleje nem kanyarodik