Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

pupu!
nem.előszőr az volt aztán állítottam rajta.ha rá ülök akkor is 2-3cm mozgása van középen
120 kg vagyok ám:-)
Hát pedig egy nyitott ezres keményen megindul még 200 felett is. (bár nem vagyunk egyformák és az áttételtől is függ)
Ha túlfeszíted akkor berugózásnál feszülni fog és akkor kemény lesz a futómű hátsó fele. (és kinyírod a láncot és a kislánckerékcsapágyat is)
Nme lett tul feszes?
jól van na de tényleg olyan másabb érzés volt menni vele.
Hát alánc nem nagyon szokik sportá válni De én nem értek hozzá
most érkeztem haza egy 250km-es körről,nagyon megszerettem a gépet,csak a sípoló hang hozza rám a gázt,mikor a motorfék dolgozik...nagyon szedi a lábát 180-ig a vas,felette már nem annyira izmos,de 240 után még ment volna picit:-)városban alkalmatlan a közlekedésre,baszott kényelmetlen,ez a motor a 160-as utazóra van kitalálva,a menet szél akkor tartja kényelmesen a felsőtestemet,mintha a Z-vel,110-el mennék:-)))
gyerekek egy kérdés: állítottam a lánc feszességén (köszi Ati ) változhat ettől a motor menetstabilitása?szélsőséges példával úgy mondanám, hogy idáig olyan lágy volt most meg olyan sportos,kemény. olyan másabb.
jóóóóóóóó napot!
Igen is szeretnek főleg mikor éjjel kezdek neki egy motorbeállitásnak 90-es években még utáltak .Azota visszont megszerették már híányozna nekik ha nem csinálnám a dolgaimat . Főleg mikor még az auto versenyzéses időszakom volt na abban volt néha birosásgos dolog is Jelszó: Vagy megszokják vagy megszőknek
Én tegnap is dolgozom reggeltöl ti meg Felvonulkodtok Ugy hogy kapjátok béé a Gáborral együtt mert nagyon valoszínüsitem hogy azzal vagy
Van ott minden ecsém csak szét kell dikhászni
Oda egyszer el kell menjek körülnézni.
Gyuszkó a Makóin volt.
http://youtu.be/OTiQNfSgWU4
Tégedet hogy szerethetnek a szomszédok
Most telozot U.Bátyám Veszprémi piacon vettek egy Honda vtr -t 86 ezredesért Külföldi papirokkal
Munkatársamnak is ilyen gépe van,csak átalakította egy kicsit a belsejét. Hátul két fekhely,hűtő,mini gáztűzhely van. Tavaly végigjárták vele az egész horvát tengerpartot. Egy negatívuma van, 80 km tempót bír hosszú távon,és ennél is 8 l/100km fogyit produkál állítása szerint. Tehát nyugis autó,nem nektek való.
De jól megy egyeseknek
Én is benéztem. Füvet nekem is kéne vágni, de inkább motort szereltem Összeraktam KRESZ-ileg (lámpák, index, stb) hogy ki tudjam próbálni.
Hát elég furcsa, főleg kis ívben forgolódáskor, hogy az eleje nem kanyarodik Tempónál már jobb, de pl. a körforgalomban is vigyázni kell, hogy elég gázon legyen, mert ha elveszem, akkor billen be a kanyarba. Hiába, az elején az a -8 cm érezteti magát...