Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jónapot. Most értünk haza Soltvadkertről. Jó buli volt.
Lesz vidió, csak még töltöm fel.
Mán hajnal ota Fűvet nyírok csak már nem tudtam megállni ne irjak reggel ,hogy mi a faszt csinyátok még .
Mindjárt visszük a kutyát orvoshoz,teljes szerviz lesz. Oltás,féregirtó,meg némi körömvágás,ha a doki is úgy látja. Szorul a hurok a bitang nyaka körül.
Hát nem nagyon van idő semmire sem. Tegnap 10-től játszottak,és este 6-tól. Utána takarodó. Ma 10-kor,és utána gondolom indulás haza.

De majd elmegyünk,szétnézünk családostól arrafelé,van látnivaló bőven.
Te vagy máá jó apa, hogy igazolod.
gondolom csak meccs, nincs idejk szétnézni a városba...
A kisebbik lányom lent van Debrecenben. Meccset játszanak. Pénteken mentek Szfehérvárra,ott lenyomtak két mérkőzést,onnan pénteken délután irány Debrecen. Szombaton két meccs,vasárnap délelőtt pedig csak egy. Utána indulnak haza Pécsre. Szegények biztos el lesznek fáradva. Holnap nem megy suliba,igazolom a napját.
Sziasztok!
jó reggelt
nemtudol aludnii
Jó reggelt
Nya mian
Na mentem sunyni, jóccakát.
Szomszédom abbol csináltatott tetöt . A 3 éve lévö jégesö után Százvalahány likat foltoztunk be neki rajta . Mert garancia nem vot reá mikor visszament ahonét vette
ÁÁ az a bitumenes hullámlemez semmire sem jó
Megyünk most már valamikor remélem nemsoká...
Akkor jó. Anyuék nyaralójára kellene, nem bír el nehezet mert még Apám csinálta 40éve könnyűszerkezetes fa. Palalemez van rajta, de annak már lejárt az ideje. Új pala meg köszi árban van, más könnyű fedés nincs. (Hullám bitumen lemez, de az olyan gagyi, hogy ingyen se kéne)
Tényleg fontos beszélnünk majd ha jöttök mert az Ács egy fasz enyhe kifejezéssel . Gyerekkori ismerös de ha igy csinál akkor távoli ismerös lesz . na ezért szoval ha jöttök mindenképpen meg kell csevegnünk majd mindent mostmár mert az idő megy . Azt élőben lehet megbeszélni mindent .
De olyan ami már jó kb 2000/m2 Könnyű , méretre gyárthato csak oldalra van toldása nem mohásodik . Van pár hely itt ahol kb 17 éve rajta van még ugyan olyan .Régebit nem tudok
Itt drága ! Gyárbol hozzom majd én is de többnél érdeklödtem már én is kb egy árban van mindenkinél ha csak valakit meg tudok győzni Áfa mentességgel
Milyen árban megy ott nálatok?