Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

12es tudom erősebb 1 picivel de ott nem az egymás ellen ment kör számított hanem csak az idő, az elődöntőnél már egymás ellen ment a buli de ott megvolt az esélyem a 2.3. helyre ha pl beszarik nem jelenik meg kiugrik stb stb.... de a 4. is jó nekem
"simán átrúgtam a 2est 10000nél" (bár már úgyis mindegy alapon)
Én sajnálom Fré kuplungját és váltóját így nem is tenném ki ilyen megpróbáltatásnak. (meg az áttétel is nagyon hosszú rajta és a 12-es is sokkal erősebb mint Fré)
Jajj ezek lemaradtak

Kunmadarasra be kell szerelni az új váltót majd. De legkésőbb a szeptemberi 200m záró futamra. JA és nem akarom mondani de Andi 1x elvert engem keményen nem tudtam átrúgni a 2est és 3 ba már csak rákuplungal tért észre. Az elődöntőn simán átrúgtam a 2est 10000nél fú de jó volt első versenyünkön. ez drag ob futam volt hivatalosan is versenyeztünk
Sajna a képeken nem annyira látszik de mérnökember lehetett amelyik fogóval akarta kivenni a dugattyúkat a féknyeregből. (szerencsémre ott nem tudta megfogni ahol a tömítés van így nem folyik és jó lett)
és gratula mindenkinek!
Minden elismerésem hogy oda mertetek állni andival egy dragrace-re a bordóval és a Bélával. (a vidiket nézve fel is derengett bennem hogy mindkettőt én készítettem fel )
Odamentünk beszélgetni Atiékkal de csak úgy lehetett odamenni hozzájuk a padockba ha nevezel. Hát neveztünk és ha már ott voltuk akkor bohóckodtunk 1 et Andival időmérőn. Aztán annyira elkapott minket a láz hogy mentünk még párat és a végén elődöntőt mentem ha lett volna rendes váltóm akkor Fábi elől elhozom a kupát
Jól odapörköltél nekik...
Jók a vidik.
jó reggelt
jó reggelt
Grat a versenyzőknek.

Nekem meg nem megy rendesen a gépem.
5-ben 190 körül van a vége, de valszeg a kisebb fúvókák miatt.6-ban sem megy többet.
Most mééé? ,
Én is. Sumááááááááááááák.
Ahogy tudom feltöltöm én is a vidiket !
HI
Az Alpokban vagyok, 12 fok van. Qrva jó kanyargós hegyi utak vannak erre persze autóval vagyok, de ugy se rossz.
Épp tul vagyok egy 4 fogásos vacsin, egy szaunán, meg egy F1 befutón (sajna Alonso csak 5 lett)
Grat a motorversenyzőknek. holnap még benézek
Nincs több
Ződ 10 vs Pupu elődöntő
http://youtu.be/utL1Gc6N6mQ