Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én is gondoltam már rá,hogy a piros mezőt leragasztom fekete szigszalaggal
kösd ki
rossz a szememnek a piros mezőben látni a hőfokjelzőt,az asszony autóján nincs is,abban nem idegeskedem:-)
köszi. végképp nem tudok dönteni.
de átgondolom, és este megbeszéljük. reggel elvitte a kocsit, itthon vagyok, készülök a pénteki vizsgákra. haza se hozza. mennek a barátnőjével soppingolni, meg mozizni. tuti megint elkölt 10-20 pénzt
Akkor meg mit idegeskedel?
Nos,értem én hogy mit szeretnél, épp ezért azt javaslom hogy mivel ismerősről van szó, beszéld meg vele (ha lehet) hogy megvétel előtt kölcsönvennéd egy napra és Kingával elmennétek valahova kirándulni a környékre. Ha mentek vele 60-80 km-t városban és vidéken és még akkor is úgy gondolod hogy igen, te ezzel szeretnél együtt élni, akkor megveheted.
Tapasztalatból mondom, kell hozzá némi idő hogy fejben átállj arról (fábia) amit eddig megszoktál, egy általános autóvásárlós rövid próbakör nem elég hozzá.
Én is szeretem a régi autókat (volt is jó néhány) de jusson eszedbe hogy nekem itthon két garázzsal-műhellyel, elég jó szerszámozottsággal, némi szaktudással SINCS itthon egy veteránkorú autóm sem (mlasnak előre is a Rönó felvetése miatt) mert nem érzek magamban annyit hogy lenne rá elég időm-pénzem bármennyire is szeretnék egyet. (tudom itt egy öreg Skodáról van szó de ne gondold hogy ettől ez olyan egyszerű lesz)
Szóval gondold azért át mielőtt döntesz.
vízszint megfelelő,a venti bekapcsol a mutató 4/6-od állásánál,a hűtősapi zár
Ne, inkább nézd meg hogy mennyi víz van benne, mikor kapcsol be a ventilátor és hogy jól zár-e a hűtősapi (közepén belül az a kis izé).
nem
Nem a Golfoshoz hanem az előzőhöz.
Csatlakoznék mlas véleményéhez,jól meggondoltad te ezt?
Inkább egy kettes Golf, az életben tartható bontóból gombokért, és el is lehet vele indulni (nem túl messzire )
Na jó megyek is.

Remélem összejön a vétel. Ha 60 ezer az ára,akkor nagyot nem bukhatsz rajta.

Sok sikert!
A vízpumpa zsírozható,van rajta egy kis kupak,azt kell megtölteni zsírral bizonyos időközönként.

Én biztos kilökném a garázsból a Fóbiát,és a kis 100-as aludna bent.
kell egy második autó, havi 1-2 száz km-re. nem bánnám, ha különleges lenne, és az sem egy utolsó szempont, ha már megvan, tartsa az értékét, ha mégsem jött be a veteránautós dolog, simán tovább tudom adni.
A küszöb az meg is fog indulni. Az első és a hátsó sárvédőket jól ki kell kenni,akkor egy darabig örökös. Az ajtó alja még gázos lehet.
Ha 1000-es akkor 43le lakozik benne,ha 1100-es akkor 52le .
vasárnap jöttem utolsó haza egy 200 km-es körről,az utolsó 40km a 8-ason volt veszprém és szfvár. között kb 180-as tempóval,beértem a városba és pillanatok alatt felszaladt a vízhőfok a piros aljáig...városban mindig felszalad,ezzel már megbékéltem,de a pirosat még sosem érte el...aggódjak?
napi használatban volt tegnapig...
az akku tavalyi, a benzincsövek 2 éve lettek cserélne, utoljára alvázvédve is akkor volt. kasztnizva 6 éve volt, festve utoljára 3 éve körül. a küszöb állítólag megindult, de még élőben nem láttam, csak így. képet kapok a belsejéről is estére...
Mi a bajnak ez neked? Sztem pont a veteránozás olyan, amit nem lehet fél-szívvel csinálni... vagy annál többet akarsz vele foglalkozni?
Garázs, szerszámok, péz, hozzáértés, szabadidő? Hát ha ez mind megvan, rajta...
Aha!
Csavaros első sárvédők, tiszta jó gép. Van hely a motortérben.
Arra figyelni,hogy a víz hajlamos melegedni,és hamar hengerfej tömítést kell cserélni akkor ha felforr. A hengerfejet érdemes megcsináltatni szelepszár szimeringesre,mert szereti a motorolajat eszegetni ha még eredeti. 70-80 körül tiszta jó vele menni,elmegy 5 lityi körül. Az ac a motor oldalán jobb oldalt van,meg kell nézni,ha szakadt a membrán be tud folyni a benzin a motorolajba. Ebbe még rétegelt membrán leledzik,ha kilyukad útközben,és megáll a verda,elég szétszedni,és elforgatni egymáson őket. Haza lehet jutni vele.
befutotál két menet között?