Hello! Most máj 1-én kunmadáron 2500 volt a beugró,már be lehet menni a boxokba is,stretfighter verseny / magyar,több kat./ gyorsulási verseny összes kat. nemzetközi,rakétamotor világcsúcs kis. 427 km/ó 2500 le dragautók,3 db ,oldtimer futam motoros autós ... Szerintem ennyi pénzért nem drága tőletek nincs is messze.
Azt gondoltam hogy volt más program is,de nem is olyan vészesek az árak,régebben én és a baráti társaságom rendszeres Kunmadaras látogatók voltunk,de egy idő után az árak elszálltak(mármint nekünk itt keleten élők pénztárcájához képest) és úgy gondoltuk inkább benyára költjük így több értelmét láttuk ha elmegyünk valamerre túrázni
Amúgy grat a videókhoz
Ja és sziasztok!
Egy ilyen mulatság mibe kerül?Gondolom van nevezési díj + belépő
Jó lenne kipróbálni1szer,rendes zárt pályán,mert anno mi is nyomtuk a baráti körben,de nem zárt pályán ami eléggé rizikós volt ha jöttek szembe
A kiszóródó olajos szutyok leamortizálta a szigetelést a olajszint visszajelző vezetéknél, és rövidre zár.
A meghajtó lánckeréknél a dekli alatt kellene körülnézni először.
Miért te minden szezon előtt cserélsz telóolajat és szimeringet? mondjuk én 2 szezononkét cserélnem azt, de én 1 szezonba viszont 2x cserélek olajat és szimeringet mert mindig eldurran
de 12es azzal nem mentem az másik kategória volt ott csak hogy menjen valaki az egyéni idő számított, zx10ellen mentem az elődöntőbe ott már egyenes kiesés volt. Ha komolyan vettem volna az egészet akkor nem farmberban tanktáskával dragolok lehet azért ment lassabban mert a tanktáskába a szerszámok ott voltak 3x Andi ellen 1x megvert 1 épphogy nyertem 1 sima liba. 500al mentem Zsolti ellen. Andi ment össze vissza de volt egy rf 900 azzal rendesen ment végig nem sokkal ment el tőle....
lecseréltem a telóolajat meg a szimmeringeket az fzr 1000-en.ilyet még nem láttam:olyan büdös szürke massza jött ki belőle,mint a sár....
szezonra felkészítve...a budakalászi qrva anyádat,ha esetleg olvasod kedves eladó
Más:már vásárlás óta oldalsztenderen néha ki-ki villan az olaj lámpa,hidegen lámpánál is,de ahogy elindulok elalszik...az olajszint megfelelő(max.alatt picivel,1000 km óta nem fogyasztott egy cseppet sem a 20-50 ásványi motulból),találkozott már valaki ezzel a jelenséggel?
"erősebb 1 picivel" (vagy 50Le-vel és 30-40Nm-rel)
Tudom hogy időre megy de ha a 12-es jobbat tud akkor nem lehetsz első.(onnantól meg már tökmindegy hányadik vagy)
Azt is tudom hogy az esélytelenek nyugalmával de állat volt hogy odaálltatok.
nem csak gyorsulási volt hanem drift autószépség verseny és ajándékba kiadós zápor sok villámmal a repülőtéren
Ja és sziasztok!
Egy ilyen mulatság mibe kerül?Gondolom van nevezési díj + belépő
Jó lenne kipróbálni1szer,rendes zárt pályán,mert anno mi is nyomtuk a baráti körben,de nem zárt pályán ami eléggé rizikós volt ha jöttek szembe
Amúgy Én is macskapárti vagyok,szóval
http://subba.blog.hu/2012/06/0...
A kiszóródó olajos szutyok leamortizálta a szigetelést a olajszint visszajelző vezetéknél, és rövidre zár.
A meghajtó lánckeréknél a dekli alatt kellene körülnézni először.
szezonra felkészítve...a budakalászi qrva anyádat,ha esetleg olvasod kedves eladó
Más:már vásárlás óta oldalsztenderen néha ki-ki villan az olaj lámpa,hidegen lámpánál is,de ahogy elindulok elalszik...az olajszint megfelelő(max.alatt picivel,1000 km óta nem fogyasztott egy cseppet sem a 20-50 ásványi motulból),találkozott már valaki ezzel a jelenséggel?
Tudom hogy időre megy de ha a 12-es jobbat tud akkor nem lehetsz első.(onnantól meg már tökmindegy hányadik vagy)
Azt is tudom hogy az esélytelenek nyugalmával de állat volt hogy odaálltatok.
http://youtu.be/ptrfEcpm98E