Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Edd meg, és kiderül
de én mit csináljak az új rugóval?
jó éjt
Nem sok az ára 300körül van belőve irányárral. Ennél szarabbakat hirdettek csillagos áron
Hello! Szerintem is sok az ára én 250- értvettem az enyém tavaly oktoberben,2 év müszakival,csak első gumit vettem rá,plussz a szok. karbantart.,azóta mentem vele 3500-at ,de motorikusan tökéletes,pedig 76000 van benne,és teljes az idomzatal.
Május 1-én voltam kunmadáron az asszonnyal / 80+70kg/ itthon csappig tank, Jászberény- Kunmadár 4-es főúton 140-160 km/h össz táv 240 km pont itthon fogyott ki,14 liter ment bele.
Végignéztem mindet de egyikre sem hasonlít igazán. De inkább néhány mérgesre...
Volt itthon egy gombás könyvem a búvár zsebkönyvek sorozatból de nem találom.
na ná hogy az látod a légy is hogy megmerevedett rajta nem mozdul pedig már figyelem 1 ideje, tuti légyölő galóca
Lehet hogy mérges?
Pedig nem csapkodta földhöz a kalapját...
www.májátültetés.hu
Szép nagy gombát találtam az erdő szélén hármat. Jó kis gombaleves lesz belőle...
Jó lesz az
Asszem cserélem vissza az izzókat a hátsóba a ledesnek elég halovány fénye van a simával szemben
Hát ott van irányár
hát kérem 1 öccázas is elpicsázhat
Lenyúltam az első rész ,hallod ez jó kis film.
félre ne értsd,jó szándékból írom,de szerintem nagyon fény árat kérsz érte,én most vettem az enyémet 250-ért,de találtam még olcsóbban "naked"-é varázsolva...tényleg nem beleszólni akarok,de ha el is akarod adni,akkor kevesebbért hirdesd!
köszi,akkor megnyugtattál a vízhőfokkal kapcsolatban,lehet,hogy én motorozom kicsit üzemanyag pazarlóan,de csodákat nem várok a lovakat itatni kell
megkövetlek drága motoros társam,tuti távtartó van a karbinál:-)