Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://www.kepesmotor.hu/yamah...
Sajna megválok a géptől.Ha valakit tudtok akit esetleg érdekelne az elérhetőségeim az oldalonvannak.
Hali! Az szerintem is sok egy kicsit, de ha Neked megfelel akkor...
Az enyém átlag 7-7,5 eszik.Egyszer ment valamivel 9 fölé, mikor a H.ringen voltam, de az nem igazán tekinthető finom bánásmódnak amit ott kapott.
A vízhőfokom városban, vagy lépésben való haladáskor nekem is a piros környékén van, pedig működik a ventilátor. Hűtő tisztítás után sem változott igaz nem is volt benne látszólag semmi, úgyhogy azóta nem foglalkozok vele. 50-60 környékén már teljesen normális! Ha működik a ventilátor kacsolód, akkor szerintem felesleges + kapcsolót beszerelni mert attól, hogy 3 perccel hamarabb bekapcsolod talán nyersz 3 percet és akkor mi van?
Műszakin nézte a srác a hátsó gumit és:
-látom új gumid van, mennyiért vetted?.
- 27e volt.
- aszta és hol vetted?
-a gumiházban Pesten.
-az qrvajó ár!
-de ez 2007-ben volt
-
Hát igen, sajnos évek óta nincs igazán időm elmenni motorozni.
Na gurulok 1 kört az udvaron a 75000ért
Évi 1500? az lópikula idén már 7500
Jól tolod - évi ezeöccá km
Az nagyon sok.
Ugye nem akarod azt mondani hogy hazudok? (a sorok végén a "buborékra" rámutatva látszik a használat)
1200 km-ről tudok nyilatkozni,idáig egy csepp sem 20-50 motul ásványi
én nem próbáltam még 70km/h-val megtenni a 100km-t...de még úgyis kevés...a 180-as 4t runnerem is többet nyal ennél
Ha már fogyasztás kinek eszik 6000km alatt 6dl olajat a motorja? vegyes használat főleg tépős
Kérdezd meg a Sanyit 1000motorja mennyit evett 4l/100 és nem lódítás
Olyat szerettem volna, mert az valami 82 ló volt, az enyém meg csak 68... de akkor ez lett (3 évesen vettem, ez volt az első 10 évnél fiatalabb autóm )
A fogyiban az emberek mindig kevesebbet mondanak - kivéve persze a jelenlévők
Én kúton mérem, két tele tankolás közt, nem a fedkomp adatai, az csalhat.
pontosan!de azért van egy minimum érték:-)
170.000-et mentem idáig az enyémmel,új kora óta velem van,átlag 7liter...megpróbálták már nekem megmagyarázni,hogy"isuzu haver?ezzel nem lehet megetetni 5liternél többet,de 4-el eljársz"
Amúgy azt már megtanultam, hogy nem a jármű fogyaszt, hanem a gazdája ugyanaz a vas képes +/- 2 litert enni a sofőrtől függően, és nem mindig a gyorsabb fogyaszt többet
Egy tank 360 km. Fzr 600 :-) Matraban
Háááát, nekem az Astrában az 1.7 DTL volt, az 6 alatt elment.
A mostani autóm 164 LE, és tartós 140-160-nal 6,7 (tegnapi mérés)
Háááát haccázas agyig nyelezve, 8 liter, normális használat 120-130 utazó, értelmes gyorsításokkal 5,4-6,4-ig. Naponta ezzel járok dolgozni és nem csak saccolom hanem valós adatok. A legbizarabb: apró gyorsítások, 90-100 utazó 4,2 liter. Na ezt egyszer bírtam is hozni
Látod, korábban is FZR-t kellett volna venned
",2 személlyel főútvonalon,falutól-faluig utazó tempó 120-160,néha 180 ,normális használat,6-6,5 liter jött ki."

ne haragudj,de ezt nem eszem meg,a z750-em evett ilyen tempónál 7-8 litert,az injektoros és 15 évvel későbbi fejlesztés...