Szerintem egy kicsit sok,mondjuk attól függ hogy használod,én unalomig hajkurásztam városba és azon kívül nyélgázon de a 10 liter megállította,2 személlyel főútvonalon,falutól-faluig utazó tempó 120-160,néha 180 ,normális használat,6-6,5 liter jött ki.
én nyelezem neki,mint a jóisten,ha krúzolni akarnék,akkor vennék egy hyosung csoppert
én szeretek üvegen kigyosítani,néha 3.ban hallgatni a sportdob hangját 160-nál utazóban
hát nem tudom....hallottam egy-két vadásztörténetet már,hogy a 2.0-es benzines autó eljár 7 literrel meg,az 1.2-es zsiguli 5 literrel,a 180-as 4T robogó 2.5 literrel
szerintem a 600-as moci 6.5 L-től,az ezres meg 9-10l-től indul,a határ meg a csillagos ég
Itt lehet valamivel olcsóbb biztosítást kötni.
Ha nincs nagyon szétrohadva és be tudod állítani garázsba akkor megveheted annyit simán megér és ez már elég ritka madár. Legalább márkahű maradsz. Skoda-Skoda
Én is alig használom a Caprit de néha jó bele ülni. Vizsgát meg a biztosítást költöm rá az évi huszas kb.
Megfőztem a motort városba, direkt kapcsoló és szevasz meleg. engem a tanksapka tréfált meg elöregedett a gumi és forrt emiatt a víz kegyetlenül. Én még a termosztátot is kiszedtem kell a fenének 40 fok melegbe még az is. JA és vedd le az oldalidomokat is jobban hűl
Én is tettem be egy kapcsolót mert néha nem kapcsolt a hőfokkapcsoló és Pesten a nyári melegben felforralta a vizet de igaz hogy városi használatnál melegben elég forrófejűek a sportmotorok. Az meg szokott még esni hogy nem zár rendesen a hűtősapka közepe és kinyomja rajta a vizet a tágulási tartályon keresztül a szabadba majd levegőt szív be mikor visszahűl. (innentől melegszik)
Volt még olyan is hogy a vízpumpa tengelyéről letört a villa amin keresztül hajtva van a blokkból, akkor szintén melegszik.
Szasztok. Nékem is ilyen volt, és el volt törve a vízpumpa, hajtó pöcök.
Vedd le a kupakot, ha mozog a víz mikor beindítod akkor jó. ha nem aggódhatsz.
Legfőképp az a kérdés hogy lesz-e rá elég időd (ugyanis ez hobbi, gondolj csak a motorozásra) karbantartani-foglalkozni vele (még ha egy egyszerű szerkezet is) megküzdeni a korrózióval (amit az ilyen öregeknél NEM lehet legyőzni csak elnyomni egy időre) és elfogadni hogy valami mindig szarakodik rajta vagy beleőrülsz abba hogy soha sincs olyan állapot hogy minden épp szép és jó. (egy lepukkant fossal meg ki szeret járni hiszen épp az a cél hogy olyanod legyen ami már ritka és különleges és ezért vigyázol rá, hiszen erről szólna a veteránozás)
esetleg szemműtéttel a mai modern orvostudomány megoldja, hogy ne érzékeld a piros színt. /vicceltem/
ha minden jól működik, akkor a hatásfokon tudsz kicsit javítani. radiátor lamelláinak tisztítása egyengetése, ill. a radiátor belső takarítása, öblítése. óvatosan, kine lyukaszd.
én szeretek üvegen kigyosítani,néha 3.ban hallgatni a sportdob hangját 160-nál utazóban
szerintem a 600-as moci 6.5 L-től,az ezres meg 9-10l-től indul,a határ meg a csillagos ég
Ha nincs nagyon szétrohadva és be tudod állítani garázsba akkor megveheted annyit simán megér és ez már elég ritka madár. Legalább márkahű maradsz. Skoda-Skoda
Én is alig használom a Caprit de néha jó bele ülni. Vizsgát meg a biztosítást költöm rá az évi huszas kb.
Volt még olyan is hogy a vízpumpa tengelyéről letört a villa amin keresztül hajtva van a blokkból, akkor szintén melegszik.
Vedd le a kupakot, ha mozog a víz mikor beindítod akkor jó. ha nem aggódhatsz.
tudom, kössem ki
nincs rá időm.
esetleg szemműtéttel a mai modern orvostudomány megoldja, hogy ne érzékeld a piros színt.
ha minden jól működik, akkor a hatásfokon tudsz kicsit javítani. radiátor lamelláinak tisztítása egyengetése, ill. a radiátor belső takarítása, öblítése. óvatosan, kine lyukaszd.