Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://youtu.be/mts_ctslUbU

Szaud drift.
Elzavarják kővel dobálják a rendőröket, rendszám az ülés zsebben, verik egymást az utcán...
Nem is tudom melyik a rosszabb. Az itteni cigányoknak nincs pénzük egész nap semmit nem csinálnak, ott meg jó dolgukban nem tudnak mit kitalálni...
Szewa. Azért írtam,hogy az ár "erősen" irányár mert tudom,hogy nem lehet ennyiért eladni.
én is azt nézem most
olasz - horvátot nézek, oszt szegény nemtud micsinálni. elfoglaltam a TV-t
tudom, itt ül mellettem.
Te figyu nem akarok árulkodni de fbzik az asszony mondom hogy nem dolgozik
Na küldök neki energiát ne legyen fáradt
Hát én is ezt mondanám ha már unnám a csajom hogy sok a meló és bent kell maradnom meg projektmunka meg minden és közbe bulizni járnék.....
most szegénynek épphogy aludni van ideje, nemhogy napozni. Belevonták egy projektmelóba, már laptopot kapott, meg minden. Állandóan dolgozik.
megvolt.
8 méteren áztunk szarrá. még kis jég is volt.
Szólj Kingának ne menjen most ki napozni ott a zuhi megint
ez az örülős bammeg látom kaptatok a jó kis esőből 1 keveset itt egész nap süt a napocska
minek örülsz?
2 füled van mégse vagy szatyor?
Aha akkor köszi nekem tárgytalan
gratulálok,szerintem zárjuk is le
úgy tudom ezekre való 88-92 de ebben nem vagyok biztos!
88asra nem jó?
Mennem kell dolgozni.

Sziasztok!
Még nem biztos,hogy bekerül. De azért szép eredmény már az is,hogy elküldték rá. Egyébként pécsiek 4-en lesznek csak.
üléspúp valakinek ? fzr 1000 92'
El se olvasom. Mindgyá szétbasz az ideg! Még amatőr szinten is megy a koksz,vidéki versenysorozatokon,akkor miről beszélünk.
Ezek köcsögök b@zdmeg! Mutassanak egy profi kerékpárost aki nem kokszol! Nem tudnak. Ez köztudott,mindenki tudja.