Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

...Zsoti szeptemberbe csinalunk boxot, viszek satrat meg mindent
még jó h nem jöttetek Kecskemétre ma... láttátok volna, ahogy egy újabb yamahát ismertetnek meg Földanyánkkal... meg a lábam is fáj.

Na majd legközelebb jobb lesz... Kakucson esetleg, ott jobb a társaság.
Na mi?
Biztos nagy piz nagy szerencse alapon árulja , ügye Jaszi ?
Szerintem itt még aszt is belevette az árba amit eddig beletankolt benzin árát !
Sziasztok!

Somogy/Baranya megye környékén tudnátok ajánlani megbízható motorszervízt/szerelőt?

Át akarom teljesen nézetni a mocit, mert elég beteges mostanában szegény...

Yakomoto-t régebben ajánlottátok, de állítólag már nem dolgozik ott az a szerelő, aki nagyon értett ezekhez a belpiacos motorokhoz... érdemes attól megpróbálnom? Esetleg máshol?

Köszönöm előre is!
Arcfelismerés...
az a faridom nekem nem begyere
van párom, nincs dugó díj nem azért lett kocsi a motorból mert nem szeretem, hanem mert ez "hasznosabb" és "kényelmesebb".

Attól még, hogy a kicsi megy, lesz másik 2 kerekű helyette.
De el akarod adni neked nem kell motor, neked autó kell 30 fokba és dugó . jól gondold meg el akarod e adni mert jön a dugó díj és hát az napi 500-600 píz lesz.
1 se, lévén, hogy nem akartam igazán eladni...
ja.
kis medve
Olyan mint 1 medve téli álmot aludt
és mennyi vitte el
vicces, de 250-ért volt fenn és ha 20 jelentkezőt mondok akkor még alá is becsültem
aha.
hát, ha annyit kapol érte, a 2 kezed összeteheted.
gyertya, főleg, meg az alapjárata 8.000 körül volt. kellett indító spray is neki, meg normális gyertyák. már csak tankolni kell bele, összerakni a külsejét és mehet a vásár. 240-nél már jó vagyok sztem.