Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mindig szoktunk motort bérelni, Korfut pl. egy 50-es Apriliával túráztuk be pólóban-bikiniben
Idénre megfogadtam, hogy valami nagy pöfögő 1hengerest bérelek, mert ahova most megyünk, rossz oldalon közlekednek érdekes lesz, nem mentem még balosba.
Póló, strand papucs, rövid gatyóban kell menni ha meleg van. És rögtön mindjárt a tengerparton lehet leparkolni.
Poti, én előbb azért adnék neki drótkefével, legalább a nagyját.
Én voltam Eurotours-al - az utánunk kettővel lévő csoportot már kinthagyták
Motorral görög azért jó messze van, és ott a kősivatagban qrva meleg tud lenni talpig bőrben (még cordurában is, lazán van 40-45 fok)
meglesem hátha van itthon valamelyik flakonban eldugva.
Javaslom menj motorral,ha időközben csődbe megy az utazási iroda,akkor se ragadsz kint.Meg azzal lehet menekülni,ha esetleg balhé lesz.
Mivel mentek, motorral?
Jó lehet most a tengernél, mennék én is szívesen. Talán augusztusban Horvátország...
Na mi van, nem mész? Megvárod, hogy csődbe menjenek?
Van itthon pár régi drachmám, ha kell...
mész 120-al, utolér a Mondeo, te meg nem engeded 160-al se előzni - nem biztos, hogy ő a hülye
Márpedig tényleg.
Szasztok.. Hova? Mi van? Nem értem. Ha gyorsulásra, akkor ok. Addigra veszek normális, ragadós gumit. Ez egyre rosszabb ahogy melegszik az idő. De élvezem.
És még te írsz az újságba cikkeket a motorokról?
wd40?
holnap délben indulunk görögországba de utálom az előzőesti pakolászást
hátulja
gázolajjal
mivel takarítsam le a láncot? egy merő rozsda az egész
Köszönöm a válaszokat,én is a castrolhoz húztam,eddig minden motoromban ezt használtam
na akkor jóccakát!
basszus mostanában mire feljövök mindenki eltűnik?

utáltok?
itt sem fáztunk ma.
basszus meghülyült a gépem..