Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azthittem kopogtak...
Hú de meleg volt ma és még mindig...az az igazi forró nyár
15w50 motul...
15w50 motul...
Ki az?
nekem az van ben némi 10W50-el rátöltve de eddig jó! (le is kopogom gyorsan! )
Halihó pajtikáim!
Szia! Én Motul 20-50 ásványit rakok bele. De most dumálgattam a nagyvasos sráccal és lehet legközelebb megpróbálom a Motul 15-50 félszintetikust...
Én most M0án fogtam ki 1 tuning honda civicet villantott hogy mehet e a menet én ááá nem, elment padlógáz csikorog meg minden és akkor áá faszom akkor menjen és huss csak a tükörbe láttam a hondát
Én is castrolt act evo 20 w 50-et használok 8 hónapja 4000-et mentem vele de semmi probléma pedig a mociba már 77000 van.
Felgurultunk az asszonnyal Kékestetőre,hagy szokja egy kicsit a kanyarokat/nagyon klassz hűvös idő van fenn,ott kellett volna maradni/, de ennyi köcsög hétvégi autóssal még nem találkoztam. Az egyik lakott ter. 80-nal rámelőz én mentem65-öt,utána visszaáll 50-re,na kiértünk a városból elkezdi nyomni / 2000-es TDI Passat/ mint az állat okádja a füstöt ,persze lealáztam kettőbe,utána olyan szépen jött utánam 120-szal. 20 km-rel arréb más. rend.főút megyek 120-szal szakadt mondeósnak nem elég megpróbál megelőzni,160-ig jött mellettem még tekertem igy kicsit a gázon 190 egyből lemaradt,de 10 km után újra megpróbálta ugyanaz a történet.Ilyen hűlyékkel van tele vasárnap este a hiradó,hogy front. kar. 3 halott.Én 25 éve vezetek de ha látok egy motoron egy 180-as gumit és rendes tempót megy ,nem akarom körömszakadtáig megelőzni a 180-at tudó autócskámmal/ megérteném ha M5-ös lenne/úgy se birok vele. Egész héten busszal jár dolgozni vasárnap beűl a kocsijába azt hiszi Ő niki lauda.
Én castrol act evo 20w50 használok 3 hónapja. előtte 2 szezont elf 4dx 20w 50 ásványival mentem semelyikkel nem volt problémám.
Köszi a választ.
A boltban szintetikusra akartak rábeszélni,teljesen hülyének néztek amikor nem hoztam el..
Melyik márkát ajánlod?
Még soha nem volt vizes motorom
Akkor próbáld ki nézd tüzetesen át,esetleg valaki hozzáértővel aztán csere!
ez hülye
szia 20w50 ásványi olajat
Sziasztok!
Három hete vettem egy FZ 750-est
Milyen motor olajat ajánlotok hozzá?
Oda megy a kartergáz visszavezető csöve.
ez itt mire való?
http://totalbike.hu/hirek/2012/06/11/kornyezetkimelo_magyar_chopper/
S
zerintem joggal indulhatna egy motorépítő versenyen !
az a helyzez hogy joval értékesebb kb 150-200e ft-al
ok én sajnálom, hogy nem találtam megfelelőt, mert valamilyen tényleg kell.
hello!vigyázz az ilyen cserékre,ha a tied jó,tudod mit javítottál rajta nehogy a másik legyen gányolva / eszi az olajat ,visszatérő elektromos gondok,stb.../ezeket a hibákat nem szűröd ki egy próbakör alatt,és ha a másik motor jóval értékesebb mint a tied és benne van az 1-1 cserébe biztos hogy átverés van benne,ha a tied a rosszabb akkor hadmenjen
Okés akkor én megrendelem .
basszus erre tudnám elcserélni a frézit: