Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Persze.

Köszi jól, mostantól full legal a GW.
08:38-kor felhívtam a srácot hogy mikor vihetem vizsgázni a motort, mondta hogy bármikor lehet. 10:36-kor sétáltam le a lépcsőn az okmányirodából, kezemben az új forgalmival és az új rendszámmal (kértem egy másikat mert a régi undorító állapotban volt)
A színváltozásért nem kellett fizetni, annyi történt hogy a vizsgáztató srác átírta a színt a vizsgalapon kékről pirosra. Az újabb törzskönyveken már nincs rajta a szín, ezért azt sem kell cserélni.
Az egyik ismerősöm garázsa! Vannak még motorok is,RD 250,valami belpiacos yamaha V2 250-es,és egy öreg BMW
Egyébként motoros postás,jó arc. Szereti a régiségeket.
akkor felhívhatlak ezügyben?
Sziasztok!

Ábrusnak!
hogy vagy papa szép lett a masina
Köszi, egy olyan 3 lábú elég lesz.
Emlékeim szerint van.
má megvan? ha igen 1x átgurulok meghallgatni
kiállnia
szerintem nem kéne kállnia
aha ennél ferdébben
ennél ferdébben
ezt néztem én is csak nagyon kiállna ferdén
Köszönöm mindenkinek a helyesbítést:akkor olajszint jelzőre lenne szükségem,van valakinek elfekvőben?
itt csak felhős az ég..
Bár nem baj,hogy nincs olyan örült meleg.
mekkerestem a címt, feladom ma-holnap.
Ismered véleményem a gódving szépségéről de hogy szépen megcsináltad, az tuti .
A címet mailozd már meg, vagy sms, mind1, mert elhánytam valahova, név/helységnév meg nem biztos, hogy elég (bár a postások csodákra képesek )
A fúvókák már tiszták az tuti,az akku felvan töltve,a bikázást még nem próbáltuk,toltuk ketten,de semmi.
Hát, ha nem értesz hozzá, az gond lesz. Mer ugye porlasztót kipucolni is lehet hozzáértve, meg nem hozzáértve is A fúvókákban megnézted, átláccanak a lyukak? úszószelep átjárható? az akksi - OK, hogy új - de fel van töltve? indítózás alatt min. 10-11V legyen. Sokat állt motort saját akkuról indítani szinte reménytelen, autóakksi+bikakábel kell, ha nincs, próbáljátok 2en betolni, az eredményesebb.
Nézd meg hogy milyen színű a szikra,mert az se mindegy.Fehéres vagy pirosas gyenge,az kompresszió alatt már nemigen húz át.Kékeslila az erős szikra,lehet gyengék a trafók.Nekem is cserélnem kellett,mert mikor megvettem hol beindult,hol nem.
400-as,volt aki azt mondta hogy car az akksi,vettem újat,nem índúl,volt aki azt mondta h akkor gyertya,vettem újat,nem indúl,szétszedtem a karburátort talavolt zöld lerakódásokkal,azt kitisztítottam,most sem indúl,azért kértem segítséget,mert nemértek hozzá,egyébként megcsinálnám,nemvolt semmi előzménye a dolognak,de a szerelők sajna zömében lehúzzák az embert,azért próbálkozok infót gyűjteni a lehetséges problémákról.
jobb reggelt itt esik.
Nálam volt szikra volt benzin mégsem indult mert nem volt elég feszkó az aksiba próbáld bikázni.