Köszi jól, mostantól full legal a GW.
08:38-kor felhívtam a srácot hogy mikor vihetem vizsgázni a motort, mondta hogy bármikor lehet. 10:36-kor sétáltam le a lépcsőn az okmányirodából, kezemben az új forgalmival és az új rendszámmal (kértem egy másikat mert a régi undorító állapotban volt)
A színváltozásért nem kellett fizetni, annyi történt hogy a vizsgáztató srác átírta a színt a vizsgalapon kékről pirosra. Az újabb törzskönyveken már nincs rajta a szín, ezért azt sem kell cserélni.
Az egyik ismerősöm garázsa! Vannak még motorok is,RD 250,valami belpiacos yamaha V2 250-es,és egy öreg BMW
Egyébként motoros postás,jó arc. Szereti a régiségeket.
Ismered véleményem a gódving szépségéről de hogy szépen megcsináltad, az tuti .
A címet mailozd már meg, vagy sms, mind1, mert elhánytam valahova, név/helységnév meg nem biztos, hogy elég (bár a postások csodákra képesek )
Hát, ha nem értesz hozzá, az gond lesz. Mer ugye porlasztót kipucolni is lehet hozzáértve, meg nem hozzáértve is A fúvókákban megnézted, átláccanak a lyukak? úszószelep átjárható? az akksi - OK, hogy új - de fel van töltve? indítózás alatt min. 10-11V legyen. Sokat állt motort saját akkuról indítani szinte reménytelen, autóakksi+bikakábel kell, ha nincs, próbáljátok 2en betolni, az eredményesebb.
Nézd meg hogy milyen színű a szikra,mert az se mindegy.Fehéres vagy pirosas gyenge,az kompresszió alatt már nemigen húz át.Kékeslila az erős szikra,lehet gyengék a trafók.Nekem is cserélnem kellett,mert mikor megvettem hol beindult,hol nem.
400-as,volt aki azt mondta hogy car az akksi,vettem újat,nem índúl,volt aki azt mondta h akkor gyertya,vettem újat,nem indúl,szétszedtem a karburátort talavolt zöld lerakódásokkal,azt kitisztítottam,most sem indúl,azért kértem segítséget,mert nemértek hozzá,egyébként megcsinálnám,nemvolt semmi előzménye a dolognak,de a szerelők sajna zömében lehúzzák az embert,azért próbálkozok infót gyűjteni a lehetséges problémákról.
Köszi jól, mostantól full legal a GW.
08:38-kor felhívtam a srácot hogy mikor vihetem vizsgázni a motort, mondta hogy bármikor lehet. 10:36-kor sétáltam le a lépcsőn az okmányirodából, kezemben az új forgalmival és az új rendszámmal (kértem egy másikat mert a régi undorító állapotban volt)
A színváltozásért nem kellett fizetni, annyi történt hogy a vizsgáztató srác átírta a színt a vizsgalapon kékről pirosra. Az újabb törzskönyveken már nincs rajta a szín, ezért azt sem kell cserélni.
Egyébként motoros postás,jó arc. Szereti a régiségeket.
Ábrusnak!
Bár nem baj,hogy nincs olyan örült meleg.
A címet mailozd már meg, vagy sms, mind1, mert elhánytam valahova, név/helységnév meg nem biztos, hogy elég (bár a postások csodákra képesek