Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A mesében lehet, hogy így van, akkor holnaptól minden kereszteződésen nyélgázzal megyek át, piros lámpánál, aztán tökmindegy mert csak akkor lesz baj ha mennem kell

Amúgy meg nem a halálról beszéltem, csupán arról, hogy egy hülye miatt nem akarok PÉLDÁUL: béna lenni, tolószékezni, vagy csak kórházban feküdni 1 napot is.
jó éjt
Egy xart. Ha itt az időd, menned kell, motorozol vagy nem, nem számít semmit
hát elgondolkodtató amit írtál.
Hát...elég érdekes dolgok zajlottak le a fejemben, amit soha nem gondoltam volna...

Én egy olyan motoros vagyok, aki nem a gerléket akarom nézegetni motorozás közben. Én egy jó tempót szeretek menni, szerpentinen, térdet lerakva, lapra döntve. Nekem ez jelenti a motorozást. Ugyanakkor utálom pörgetni a motort és nem szeretek gyorsan sem menni. Ezért jártam mindig a Mátrába, ha motorozni mentem. Az utóbbi időben elszaporodtak a balesetek, legutóbb hirtelen 2 is volt egy nap alatt. Ez tette be a kaput nálam...
Láttunk motorozni két srácot. Utána az egyik (CBR100RR) telibevert egy autót ami elékanyarodott abban a kanyarban amiről már nagyon sokat beszélgettünk, hogy simán megtörténhet ez a fajta baleset...és megtörtént. Láttam ahogy a mentőbe teszik a gyereket, a motorja rommá törve, totálkárra, amit csak el tudtok képzelni. Emellett rengeteg másfajta dynomen helyzet alakult már ki a motorozásaim alkalmával. Tavaly életét vesztette egy igazi mátrai motoros miért? mert a buzi autó az ő sávjába jött.

Nem gondoltam volna, hogy 23 évesen azt mondom, hogy köszönöm, nem kérek belőle.

Inkább vettem egy pályamotort, befizetem a pályát, eljuttatom oda a motort és egy élvezeteset motorozok, ahol nem kell félni, hogy szembejönnek, biciklis van, munkagép van, átfolyt a víz...stbstb...

Mátraházán a lángososnál lángost kért egy kb 45 éves ember...az eladó nő ezt kérdezte tőle: - Nem motorral jött? válasz: - Nem. Ez itt veszélyes, én már csak pályán szoktam motorozni, ha lehet versenyszerűen...

Úgyhogy nem szeretnék egy egyszerű városi motorozás alkalmával sem autó alá kerülni, elüttetni magam, nem akarom, hogy belémjöjjenek hátulról stbstb... pár évvel ezelőtt nem értettem meg az ilyen gondolkodású embereket (kinevettem őket)...
szevasz bazze

Csak ha jönnek a kutyák , akkor jó dolog, bár inkább hasznosnak nevezném
Mé fejezted be?
Hát ha majd meglesz még és lesz rá keret akkor az üléspupi meg a laser dob lehet érdekelne a csajnak a motorjára
eladásom oka, hogy befejeztem az utcai motorozást, csak nagyon ritkán venném elő, így feleslegessé fog válni...
eltűntem? mondjuk lehet... napi szinten olvasgatlak benneteket egyébként ezért írtam most is

Amúgy eladnám az FZR-t, ha valaki megvenné.

-hibátlan szelephézagok (én csináltam)
-hibátlan működés
-bontatlan blokk
-elektronika minden ok, garis akksi
-1 garnitúra gumi plusz
-Laser trioval sportdob + a gyári
-üléspúp stb

Megy ahogy kell, indul szépen, gyönyörű hang, semmi gányolás, telót szimmeringezni kellene, meg a kuplung hidegen megcsusszan néha. kb 30e-t kell rákölteni. Olajfogyasztás: max 1dl/1000km, tehát gyári...ha valaki nagypapásan megy akkor szerintem majdhogynem 0-t fogyaszt. Egyelőre nem hirdetem, mert még vacilálok rajta. Ha nem én csinálom meg a telót és a kuplungot, akkor jó áron odaadom!
Szevasz haver eltűnté bazze. Megvárom az enyém az itt van 1 köpésre ha nem megy akkor szólók
lehet tudok segíteni pupu...biztos átmész a műszakin, csak le kell jönni Hatvanba.
huh köszi lassan az is kell ha váltót akarok scerélni
viszont ez legalább occo! http://viewitem.eim.ebay.hu/Ya...
Lesz remélem a fóti filmgyárhoz járok remélem még az a brigád van aki akkor is amikor voltam anno
Müszakin minden átmegy,ha van nálad elég pénz
Hát én ezt gondoltam de ha van olcsóbb azt se bánom..
http://viewitem.eim.ebay.hu/ku...
hali még várok pár napot úgyis mindjárt műszaki ha nem megy át a motor akkor nem csinálom meg.
A felújító 20-26euró az kb6000 ft 4000ft a szállítás? honnan jön újzélandról?
Sziasztok! Pupu, gondolom még most sincs semmi feljemény a kuplungos ügyben? Szerintem megrendelem e-bayról 10900Ft szállítással. Kell neked is? Elfelezzük a szállítási díjat ami 3900Ft.
Sziasztok!
Ez mekkora KIRÁLYSÁG!

Hegyre futni a legjobb móka! Én is hetente legalább 3-4 alkalommal futok a Mecsekre felfelé 8-14km-ert,és persze ugyanennyi visszafelé is.

Szombatonként van a hosszabb futás,az 28km,a hétköznapokon csak 16km futja. Sajna nincs többre idő. A futás egy nagyon jó dolog.