Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

áá akko semmi képpen sem Na csáo megyünk
20-50w van benne,szerintem nem kopott a motor:erős,nem füstöl,nem eszi az olajat...ahányszor világított már az olajnyomás lámpa,ha tényleg gond lenne,akkor már régen csapágyas lenne.Azért zavar,mert ha tényleg gáz lenne,nem venném észre.
Olcsón nincs....... Drágán se mindegyiken....De ha van az minimum 1,5 milla
Te az melik Qvadokon találhato összekerék kihajtás? Drágákon azt tudom De mégis ocson nincs olyan ?
Fél 10-re
Vissza raktam a trafókat a gyári helyre,az AC pumpa működik,jár a motor,mentem egy kört Vele,nem állt le
Nya itt az asszony mindjárt megyünk fürdeni
Ölelés mindenkinek
Szép jó estét kívánok mindenkinek.
Hányra értettek haza?
Ügyes vagy
Jó estét
Ma megvolt az első betakarózás is a naggyal, kerekezésnél túlhúztam a kerekezővason és oldalrabaszta magát Könyök, kézfej fáj mint állat, de ha nem esel nem tanulsz
Nya látom arra felé sem volt unalmas a nap
ócsó volt a béla
Én visszaraktam ugyan azt a tömitést egy kis pasztával azt jovan!azota se folyik !Lehet baromságot irok de nekem régen a fordom csinálta ugyan ezt és azt monndotta egy öreg szaki ,hogy kopott a motor már,és probáljam meg vastagabb olajjal!
Estét!

Mai bütyköstúra És a trabant bírta velünk végig, úttalan útakon
Kedves Fzr-es társaim!

Nem tudom mennyire emlékeztek a fel-felvillanó olajnyomás lámpámra,amire kaptam is jótanácsot.Átnéztem a vezetékezést,nem az a probléma...Most már kitartott gázon is jelentkezik(5.-ben 150körül).Így tovább szeretnék lépni a hiba feltárásában,mivel nagyon bosszant.A következő lépés az olajgomba cseréje lenne,valamint levenném a deklit is,hogy ránézzek az olajpumpára.
A kérésem a következő:Hol tudnék utángyártott tömítést szerezni az olajdeklihez,valamint olajgombára is szükségem lenne(akár bontva vagy ha nem túl drága újan).
Köszönöm a segítséget előre is!
Gabi
Különleges Rosét kevertem Ütös is vot
Hűha! Volt öszze-vissza éreztem mindent?
Jővőhéten meg Krisztáék jönnek Minden hétvégére Party lesz lassan
De, hogy hogyan kell bort inni azt majd Kérdezd Zsotitol