20-50w van benne,szerintem nem kopott a motor:erős,nem füstöl,nem eszi az olajat...ahányszor világított már az olajnyomás lámpa,ha tényleg gond lenne,akkor már régen csapágyas lenne.Azért zavar,mert ha tényleg gáz lenne,nem venném észre.
Ma megvolt az első betakarózás is a naggyal, kerekezésnél túlhúztam a kerekezővason és oldalrabaszta magát Könyök, kézfej fáj mint állat, de ha nem esel nem tanulsz
Én visszaraktam ugyan azt a tömitést egy kis pasztával azt jovan!azota se folyik !Lehet baromságot irok de nekem régen a fordom csinálta ugyan ezt és azt monndotta egy öreg szaki ,hogy kopott a motor már,és probáljam meg vastagabb olajjal!
Nem tudom mennyire emlékeztek a fel-felvillanó olajnyomás lámpámra,amire kaptam is jótanácsot.Átnéztem a vezetékezést,nem az a probléma...Most már kitartott gázon is jelentkezik(5.-ben 150körül).Így tovább szeretnék lépni a hiba feltárásában,mivel nagyon bosszant.A következő lépés az olajgomba cseréje lenne,valamint levenném a deklit is,hogy ránézzek az olajpumpára.
A kérésem a következő:Hol tudnék utángyártott tömítést szerezni az olajdeklihez,valamint olajgombára is szükségem lenne(akár bontva vagy ha nem túl drága újan).
Köszönöm a segítséget előre is!
Gabi
Mai bütyköstúra
Nem tudom mennyire emlékeztek a fel-felvillanó olajnyomás lámpámra,amire kaptam is jótanácsot.Átnéztem a vezetékezést,nem az a probléma...Most már kitartott gázon is jelentkezik(5.-ben 150körül).Így tovább szeretnék lépni a hiba feltárásában,mivel nagyon bosszant.A következő lépés az olajgomba cseréje lenne,valamint levenném a deklit is,hogy ránézzek az olajpumpára.
A kérésem a következő:Hol tudnék utángyártott tömítést szerezni az olajdeklihez,valamint olajgombára is szükségem lenne(akár bontva vagy ha nem túl drága újan).
Köszönöm a segítséget előre is!
Gabi