Fzr-en csak olajszint kapcsoló van gyárilag,de én tettem rá egy nyomásmérő órát,igaz sok jelentősége nincs.Ha megvan az olajszint akkor nyomás is van,mert az olajszivattút a főtengely hajtja egy fogaskerék áttétellel.Az olajszivattyú tengelyének végén van egy lapolás,ez hajtja a vízszivattyút,ha beáll a vízszivattyú akkor ez a lapolt rész szokott letörni,de akkor is csak a víz melegszik fel,olajnyomás még ekkor is van.
Szerintem csak el akarja adni de nem indul neki és igy nehéz lesz.
Valószinülegrásózzavalakireakinemsokárajelentkezikitthogysz
erelmeslettamotorbamegvettenemindulmilehetvele,perszeénistévedhetek
Nos úgy kezdődik hogy:
-régóta használod-e a motort vagy most vetted
-ha a tiéd akkor volt-e és ha igen akkor milyen jelenség volt mielőtt ez történt
-Mit csináltál eddig vele (aminek ellenére még mindig sztrájkol a géped)
Valahogy így kéne körbeírni mert különben öt oldalt is gépelhetnék mire leírnám az összes lehetőséget.
Csinálni csinálhatok de mire feltöltöm lemegy a nap. (de oké,lesz az is valamikor)
Nos szépnek szép lett de lenne még mit szépíteni rajta (plexi,b.e lábtartó,markolatok,kormány csere,+kell majd valami működő rádió is mert ez döglött)
Aztán ha marad akkor előbb-utóbb csak szét kell húznom a blokkot mert terheléskor van némi hangja a váltónak. (vagy valamelyik csapágyának)
A futóműve jobb mint amire számítottam (bár az FZR közelébe sem ér) de nem túl nagy meglepetés hogy körforgalomban nagyon figyelni kell a bal csizmám orrára nehogy leérjen.
Valószínűleg a hátsó rugóstagokban is ki kell majd cserélni az olajat mert nagyon könnyen felütnek egy durvább úthibán (bár most 4 bárra nyomva elég sokat javultak)
A fékek fognak és ezzel el is mondtam mindent róluk, bár elől sok értelme nem is lenne erősebbeknek mert így is megcsúszik az eleje egy nagyobb fékezésnél. (elég hülye érzés Fré után ezen fékerőt adagolni)
Összességében olyan vele menni mint Sanyi helyi járatos csuklós Ikaruszával: nagy, kényelmes, sok hely van rajta, elég lomha,bár ha nagyon sürgetem akkor azért ha elefánt módjára is de megindul annyira hogy ne villogjon le egy szippantós IFA. (a teljesítménye a normális közlekedéshez bőven megvan, 140-et mentem vele de ott "már" 5500-at forog)
Aztán majd a használattal kiderül a többi.
Sziasztok,nekem van egy 87-es Fzr em,elég öreg,viszont nemfiatal,de nagyon szeretem,van 1 kis gondom vele,van szikra és van anyag is,mégsem indúl.Ha valaki sejt valamit a gondról,megoszthatná velem,köszi.
Mint már tisztelt szaktársaim is jelezték: Az FZR-eken NINCS! olajnyomás visszajelzés, a piros lámpa KIZÁRÓLAG az alacsony olajszintet jelzi. (azt meg ellenőrizheted oldalt az ablakban)
nincs olajnyomás lámpád, olajszint lámpád van.
2 verzió:
1, tényleg kevés az olaj. tölts rá, gondolkozz miért fogyik ennyire
2, szar a szintet érzékelő bizbasz
Valószinülegrásózzavalakireakinemsokárajelentkezikitthogysz
erelmeslettamotorbamegvettenemindulmilehetvele,perszeénistévedhetek
-régóta használod-e a motort vagy most vetted
-ha a tiéd akkor volt-e és ha igen akkor milyen jelenség volt mielőtt ez történt
-Mit csináltál eddig vele (aminek ellenére még mindig sztrájkol a géped)
Valahogy így kéne körbeírni mert különben öt oldalt is gépelhetnék mire leírnám az összes lehetőséget.
Nos szépnek szép lett de lenne még mit szépíteni rajta (plexi,b.e lábtartó,markolatok,kormány csere,+kell majd valami működő rádió is mert ez döglött)
Aztán ha marad akkor előbb-utóbb csak szét kell húznom a blokkot mert terheléskor van némi hangja a váltónak. (vagy valamelyik csapágyának)
A futóműve jobb mint amire számítottam (bár az FZR közelébe sem ér) de nem túl nagy meglepetés hogy körforgalomban nagyon figyelni kell a bal csizmám orrára nehogy leérjen.
Valószínűleg a hátsó rugóstagokban is ki kell majd cserélni az olajat mert nagyon könnyen felütnek egy durvább úthibán (bár most 4 bárra nyomva elég sokat javultak)
A fékek fognak és ezzel el is mondtam mindent róluk, bár elől sok értelme nem is lenne erősebbeknek mert így is megcsúszik az eleje egy nagyobb fékezésnél. (elég hülye érzés Fré után ezen fékerőt adagolni)
Összességében olyan vele menni mint Sanyi helyi járatos csuklós Ikaruszával: nagy, kényelmes, sok hely van rajta, elég lomha,bár ha nagyon sürgetem akkor azért ha elefánt módjára is de megindul annyira hogy ne villogjon le egy szippantós IFA. (a teljesítménye a normális közlekedéshez bőven megvan, 140-et mentem vele de ott "már" 5500-at forog)
Aztán majd a használattal kiderül a többi.
2 verzió:
1, tényleg kevés az olaj. tölts rá, gondolkozz miért fogyik ennyire
2, szar a szintet érzékelő bizbasz