Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

. . .
köszönöm hogy szóltál átgondolom ezt a hengerfejcserés dolgot és írok
Az FZ-be nem lapos korong kell. (csak szólok)
Amúgy egyezik a méret
Az ár attól függ mekkora kell bele átmérőre
na hát arról már ne is beszéljünk de ha mégis ez a megoldás marad akkor proxot vennék 450/db ért
Vááááá! De utálatos vagyok! (követ rám )
Egyébként jól néz ki az ülés.
Akkor gondolom tudod hogy a hézagoló betétek darabja 3e Ft.
Jut eszembe!
Egy ismerősöm szólt hogy szeretne venni az apjának a szülinapjára egy 250-es csepptankos Jáwát. Nem kell hogy full tökéletes legyen csak legyen egyben, az apja úgyis szeret bogarászni ilyesmit. (van egy OT-s fehér 1,2-es Ladájuk is)
Megkért, mint a motorokhoz közel állót hogy ha esetleg tudok vagy látok ilyet akkor tegyem meg hogy említem neki. (lóvé van, nem ingyen kéne de nem is sokszázért)
Gondoltam hogy te mélyebben szántasz a veterános mezsgyében mint én, így ha hallasz esetleg ilyesmit amivel érdemes foglalkozni akkor szólj légy szíves és én passzolom is tovább a címet.
Persze ha másvalaki tud az is szólhat.
átmérő:20
magasság:16,5
1db szívó kellene, de azon gondolkozok hogy lehet egy komplett hengerfejet kellene vennem, mert az összes hézag 0, lehet hogy egy becsiszolás már nem segítene a szelepek tömítettségén, ugye akkor plusz a hézagolók szerintem ugyan ott lennék árban kevesebb szenvedéssel.
Hali,ha egyezik az 1000 exupéval akkor nekem van szívó és kipuf is le kell mérned,20 szelepes a fz és az fzr is talán egyezik
(nem kell a ')
Nem feltétlenül van így. Meg lehet csinálni kevés pénzből is jól csak kissé tovább tart.
A négy gyerek miatt meg irigyellek. Többet ér mint bármi más.
Hűha! Lett rá felnicsík?
thank's
Holnap megkeresem
Hát elvileg Én is így vagyok,sok barátom elhordja szerelőhöz oszt csodálkoznak ha nem bírja sokáig a cucc,mondom nekik a munkadíj árából én is beletudnám tenni az új alkatrészeket és nem kerülne semmibe,de ez van.Én mivel csóró vagyok 4 gyerek mellett szarér-hugyér kell rendbe szednem a motort,de ez tudom általában megbosszulja magát,de adok 1 esélyt a dolgoknak
Sziasztok,van néhány gumim,ha esetleg valakinek kellene:
180/55 r17 Pirelli Dragon Supercorsa Pro -ÚJ--29900.-
180/55 r17 Conti Race Attak Medium-70%-----8500.-
120/70 r17 Bridgestone BT014--------80%-----7900.-
fehervariablak@gmail.com 30-kilenc51-huszon6-81
Én is fotóztam tegnap....