Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ahogy tegnap Ábrus kamionos haverja mondta: Jó ez, csak először meg kell tanulni vezetni. (most ment vele először)
Köszi.
Ahogy tegnap a kamionos haverom mondta: Jó ez, csak először meg kell tanulni vezetni. (most ment vele először)
Pedig direkt szóltál is. Csak közben biztos megbotlottam.
Mesélj! Milyen vele menni?
Nagyon renben van a Gold Wing!
Sziasztok!

Úgy megszivattam magam! Fordítva tettem vissza a benzincsöveket a tank aljára. Nem tünt fel milyen sokáig nem kell tarcsira rakni,hát bizony tolás lett a vége. A tarcsi állásban került a normál helyzet,és persze fordítva. Normál állásban az utolsó cseppig kiszívta a benzint. Toltam a mocit a garázsig. Pedig Ábrus még fel is hívta a figyelmemet rá.
Pontosabban a stúdióé,ha neked kéne fizetni felkopna az állad!

nekem csak ilyen szar van most nem is megy szimetrikusan
50M net OK ma kötötték be.
A harmadik képen,a negyediken szlovákiai magyarok táboroztak mellettem,csak nem látszik jól a Suzukin a szlovák rendszám.
Láttam visszább,nagyon szép lett.A negyedik képen is van,igaz az hathengeres.
Jó lehetett...
Émmeg gódvingeztem a hétvégén
Na csóközön srácok,Gyuszkó is itthon,jó kis buli volt Polgárdiban,kár hogy Mesu nem tudott eljönni.Csináltam néhány képet,de ez csak egy kis ízelítő belőle.Tetszett a szombat esti Pbox koncert,Varga Miklós is énekelt velük.Vasárnap meg pancsoltunk a Balatonban.Az első képen Kati őrzi a motort míg odavoltam koncertezni.Van itt a videó topikban a felvonulásról is vidi,ott nyomom a szirénát 1:54-nél. . . . .
Itt is jó reggeltet.
jó reggelt
itt ok volt minden
A film felénél elment az áram
Jó reggelt.
Szép hetet
jójét