Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én is szeretnék utazni..csak én motorral
menny fel 1 magas házra oszt ugorjá
ÁÁá... nagykirály
én is akarok utazni. már megy Londonba helyből repcsi, decembertől Milánóba és Eindhóvenbe is megy majd gép. egy hosszú hétvégét tervezek majd én is. még sose repültem.
Jóvanna most értem haza, épp most álltam fel a sajtos tésztám mellől (ami az eddigi vacsikhoz képest igen szerény volt )
Képek: még át kell szerkesztgetni, mert bazi nagyok (4M+) de itt egy pesti, 4 órakor készült meg egy kis látkép az éttermünkből.
Egyebeket nézem, majd üzenek.
megvacsiztunk, mostmár pihi van
Elállt inkább ne is esett volna
itt még nem, de már kellemes hűvös van kint
esik? ömlik a faszomba
itt még csak dörög, de hátha
esik végre
tojjál képet ! nézzél bankszámlát !
Otthon, édes otthon...
Áh itt semmi már megint
Annyira esett az eső,hogy áram sem volt a faluban
itt tőlünk 2kmre keménykedik de majd jól elzavarom mingyá
Esik az eső!
Kulturális ajánlatunk következik:

http://youtu.be/thxMC2A3_vk
Én is a szakmámban kezdtem el dolgozni csak abból nem lehetett megélni. (ott most jó esetben keresnék 110-120-at)
A gáziparhoz nem volt addig semmi közöm de láttam hogy itt van pénz, tehát akkor ide kell jönni. (palacktöltőnek)
Aztán láttam hogy sokkal jobb itt mint villamosgép szerelőként volt de van itt olyan hely ahol még többet lehet keresni, igaz megint tanulni kell hozzá és folyamatos műszak, mindegy, több lé jobb hely, ott a helyem. (levegőbontó irányítóterem)
Aztán egyszer csak kérdezték hogy mi lenne ha a C műszakban én lennék a műszakvezető helyettes. (kizárásos alapon, mivel hárman vagyunk egy műszakban )
Mondtam hogy lehetek persze és ezzel le is tudtam a dolgot. (sokáig fel sem tűnt hogy ezért megtolták egy százassal az órabéremet)
Szóval (szerintem) mindig lépni kell ha van valami lehetőség, mert mert a Tesco pénztárnál marhára nem érdekli a hölgyikét hogy én mennyire szeretem a szakmámat, ugyanannyit mutat a pénztárgép.
A hat évet amit elvesztegettem vill.gépszerelőként, na azt nem kellett volna hagyni. Nem bíznom kellett volna a cégben hogy majd egyszer jó lesz, hanem azonnal lépni tovább amikor adódott valami jobb. (lett volna csak hülye voltam)
Ne is mond, az alapbér is magasabb kampány idején meg még több a pénz a cafeteriáról meg ne is beszéljünk ráadásul már rég szerettem volna valami gépész melót a mostani papírmunka helyett, a 4 műszakos munkarendet kampányban meg majd megszokom.
Simán megéri, mégis tök szomorú vagyok, igen szerettem itt dolgozni.

De van egy olyan érzésem hogy 1-2 hét múlva már másképp fogom látni a dolgokat.
Elképzelem magam egy ilyen pengére köszörült pályagépen ahogy bénáznák körbe a pályán úgy, hogy talán csak a görkorisok nem hagynának ott.
Hát ez nem túl jó, bár ha többet is keresel akkor mindenképpen megéri.