Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó reggelit! Jó meleg lesz ma is
PÖTYI BÓDÓGAT!
jó reggelt
Ez ismerős,nekem is megtorpant 7-8000 körül.A súbertűk hogy vannak beállítva,mert ha nem jó a keverék arány,akkor nagyobb gáznál bizony megtorpan,mintha a vezérlő tiltana,de nem!Súbertűk középállásban,alapjárati csavar 2.5-3 fordulatra állítva ki kéne pörögnie,persze a karbiszinkronnak is jónak kell lenni.
Nem kipörög hanem egyszerüen nem igazán megy tovább 6 os sebességben. Más sebességben meg ugy 8-9 ezer körül egyszerüen bedadog mintha kiakadna... Fogalmam sincs mitöl lehet..kikéne probálni egy másik ECUval is.. egyik ismerősömnek elvielg van..mad azzal kiprobálom.
Hmm senki sincs,akkor Jó éccakát mindenkinek
Rendeltem szelephézagoló korongot Sugóéktól ,de nem emlékszem hogy mondtam hogy exup-hoz kell ,de mintha rémlene hogy kérdezték ,remélem nem a genesisét küldik,mert akkor felkötöm magam ,13db 5000ft
Amúgy sziasztok
Úgy érted hogy 170-nél felpörög a fordulat?Nem a kuplungod csúszik meg?
Abban a fekete dobozban egy mikrovezérlő chip van,ha az elromlik,akkor be se indul a gép.Én is más hibára tippelek,az enyémet is körbe ragasztottam mert kíváncsi voltam milyen vezérlője van,és mikor feszegettem szét az öreg műanyag bizony sérült.Szóval mindenképp próba csere legyen,egy ilyen használtan bontóban 15-20 körül van.Megy az 500-al is,de mivel más lökettérfogathoz más előgyújtás érték tartozik,utógyújtása lenne,akkor meg azért nem pörögne ki.Csak a tipushoz való modult tegyél bele.
AN-2 beceneve: Ancsa
mindenhun ez írt szinte. sőt néha pimponglabdákat is szór.
ST-t !
mizuvanitten?
Estét

Művészkedtünk kicsit...
Amikor még kicsi voltam, már akkor is ez irtotta a szúnyogokat.

http://youtu.be/5Hsc7hjLiT8
nadon occo, nadon joo
Hello!
Én oda adnám kölcsön szivesen,de úgy emlékszek mintha a Gyula azt mondta volna, hogy az 500-é nem teljesen jó.remélem mindjárt megmondja mi a külömbség.
Szasztok! Van pár megmaradt lomom ha érdekel valakit!

ha nálunk csak század ennyire tudnák kezelni a gépeket...
A jövő héten kipróbálom!
mél ment
lecseréltem a conti race attackot egy új pilot sportra...hát nagyon nem egy kategória a kettő,a contit nem kellett megcsúsztatni semmilyen aszfalt típuson sem,az ivanicstól kifele pilot sport még 2.-ban is tolta a seggét...nem hiába 3000km vs 8000 km...
Igen..ezt tervezem. Csak elkezdek keresni is közben h körülbelül milyen árban lehet ha úgy adódik h kell.
óóóóóó de kár..
De köszönöm a fáradtságot