Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

magyarul feliratozva
magyarul?
bazze megvan mind a 4 évad
Kezdődik a Sons of Anarchy a cool-on
nem lidlis
ott még kaját sem veszek..
Megszáradt hamar mert rátettem a radiátorra télen. Siettem a szárítással. Szerintem ha mostanában kiteszed a napra (aljával felfelé) akkor kb. fél óra alatt kiszárad. Csak meg ne olvadjon.
tényleg?
akkor a rendes sisakomban megyek
mennyi idő alatt száradt meg?
ma volt vége a nagy ellenőrzésnek 07.02-8 ig volt
nekem is,az ex csajomnál volt 6 évig..
Komoly. Nem kiszedhetős de azért siettem ne nagyon áztassa szét. És persze ez a tartalék bukóm...
valami nagy ellenőrzések lesznek és legális sisakba kell holnap pestre mennem
hüü,basz,komoly?
Én úgy mostam ki, hogy benne volt. Szórtam bele egy kis mosóport, aztán zuhannyal adtam neki langyi vizet...
Köszi
És ha nem szedhető ki?
mosógép ha kiszedhető a cuccos
Sziasztok.
Mivel lehet a sisak belsejét kitakarítani?
Olyan sűrűn csipeget enyémbe 76van és alig eszi
Én is 20-50 w-t használok télen nyáron az enyém kb. 5-600 km-en eszik meg 1 decit,de már 78000 van az "öreglányba,ugy hogy nem is foglalkozok vele.
Nekem hasonló tüneteket produkált az 1000-es ,tulfolyón dőlt a benzin,felakadt az egyik uszó,majd bedugaszoltam a tulfolyó csövet akkor tisztára ezt csinálta
Köszi!
Sziasztok!
Némi műszaki tanácsra volna szükségem FZR 250r-el kapcsolatban.
Múlt héten jelentkezett először a hiba: indításnál a motor nem pörög fel, teljes gázon csak alapjárat körüli fordulatszámon pörög, ha leveszem a gázt, azonnal leáll a motor. A benzincsapot elzárva kijáródik az anyag a karburátorokból és csak ekkor pörög fel a gép. Elindulás után néha leáll, pl. váltásnál vagy fékezésnél. Melegen való indításnál ugyanez a jelenség. Azt vettem észre, hogy kisebb fordulaton közlekedve - pl. városi forgalomban - mintha bezabálna, ilyenkor gázadásra elkezd hörögni, majd eltűnik az alapjárat és leáll. Ekkor ismét ki kell járatni elzárt benzincsappal. Azonban nem folyamatos jelenségről van szó, van hogy teljesen normális az alapjárat, nem áll le. Nemrég esett át a vas egy alapos karbitakarításon és szinkronon, 1 membrán lyukas volt azt cseréltem, 2 hete kapott új gyetyákat. 2500 km-t ment olajcsere óta, akkor lett cserélve a levegőszűrő is.
Mi lehet a hiba oka, honnét kezdjem a javítást?
Én télen -10fokba is mentem motorral és semmi rosszat nem vettem észre rajta mondjuk fűtött helyről hoztam ki de ha az utcán leállítottam akkor se volt gond indításkor
Köszi PUPU!
Sejtettem, hogy az olajjal van a baj... Hűvösebb időben sem gáz a sűrűbb olaj?