Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hogyan 2 hét? Kineveztek főnőkhelyetesnek?
Mi meg megyünk fürdenyi
Még bizonyítania kell
Jóóóóóóóóóóóóóóóóó estét. Utolsó munkának fekszek, és 2 héééééééééééééééééét szabi.
még nincs két hónapja nálam..
igazából majd télen állok neki
Hát , azért van még mit faragni..... De tény hogy nem egy szokványos szériagép
Ma kapott az FZ két új tükröt,és "classic" csíkozást a tankra
Már csak egy első lámpa kéne..
Engem is hívtak,tegnap,de inkább kihagytam.
Ezek szerint jól tettem
Szevasztok! Most jöttem Tiszaföldvárról a motoros tal. nevezett akármiről.A Tisza folyó a közelbe sincs/ azt mondták 8 km földuton/,egy kis falusi strand az egész a pusztában,és 5000-et kérnek belépőnek,ha szerdán ha szombaton mész! Mondom a csókának valami látogatói jegy,sátrat nem viszek be,motort se,csak szétnéznék,olyan nincs,5 pénz akkor is.Mérgemben ittam egy jeges teát és egy kisebb kitérővel hazadöngettem. Ugyanez a figura Jászboldogházán még csak 2500-ba került.Innen is üzenem a szervezőknek hogy épelmélyűbben kellene kitalálni a belépő árakat,nem mindenki "milliomos harley-s",meg sokan elmennénk egy évbe több találkozóra is,nem csak úgy mint a többség hogy elmegyek 1 talira 5 napra,spórolok rá 4 hónapja,azt elkúrom az egyhavi lóvémat 5 nap alatt, utána naftára sincs lóvém hetekig. Nem mindenki azért megy egy talira hogy egyen ,IGYON 1 hétig mint az állat.
Régen a munka jele a sarló és a kalapács volt. Most a fagyi és a madár Ha nem nyalsz repülsz a picsába
hétvégén nem vagyunk nemsoká együnk el majd vasárnap kb 19:00tól vagyunk itthon
Lehet valamikor behergelem a Caprit oszt átgurulok vele. Abba jobban lehet pakolni, meg meg is köll járatni néha. Csak kicsit szűnjön a meleg meg a tennivaló...
Ilyet cseréltem be egy nagyobbra. (meg némi zsák kp. dobtam hozzá...) De van még egy ilyen darabokban, kicsit hiányosabban mint emez...
jó reggelt
Jó reggelt
Jó hét végét mindenkinek
Szerintem lassan már mindegyiken van.
tettem egy kapcsolót a hőgombától jövő vezetékre,így tudom magam is kapcsolni a ventillátort és megy automatán is,királyság,nyugodtabban megyek így túrázni,mert a lassú poroszkálást nem szeresse ez a motor

Jó képek, nyomasd a többit is!
Megjött a boríték, köszi szépen!
valami ejus direktiva miatt a reptársaságok újabban a repjegy árában az illetéket is felkell tüntessék, tehát ha a repjegy 40 pénz, akkor az annyi mire felszálsz is. eztet óvastam valahun
innét 8-ér is van jegy pl. London Luttonra. ahhoz vissza olyan 15 körül van másik jegy. (jó előre meg kell venni)
eddig a Pestre utazás annyiba volt mint a repjegy. most a melóhelyemtől 4 lámpányira ott a reptér. Tuti kihasznlom. ketten 40-ből megússzuk az utazást. 3 nap szállása 50-be megáll.
Ilyet építel?

béemdablejúú
A repjegyeket meg lehet szerezni óccón most már, ha nem vagy merev az időpontokkal (magyarán: amikor van akcion jegy, akkó mész )
Viszont a reptéri illetékeket felbaxták az utóbbi években, 6-7 éve még 8-10 ezrek voltak, most már inkább 20-30, van olyan reptér, ahol 60 Persze per fő
Táblát nézd meg.