ábrus!
Nekiugrottam a gépnek.Féklev.fúvóka tisztítás,kev.csavar egy menetet vissza,újabb légszűrő tisztítás és benzinszűrő csere.Most rakom össze.Direktszűrő.Amit nem említettem.
Gidááá nem tűnt el csak szétdolgozza az agyát,(nem könnyű ám 2 helyen napi 1tizenakárhányórában+"háztartásféleség").
Vettem új kompresszort , csiszológépet ,és a napokban tervezek új pisztolyokat is.
És ez mind külön külön is sok pénz ,amiért gályázni kell rendesen
Motorolni nem tudok, mert egy bolond festősegédem ráült,h milyen fasza motorka, elkezdte tépni a gázkart el is szakította a bovdent.Vagyis szerintem a végéről a gomót,időhiányban ssssssssssssssssssssszeeeeeeeeeenvedek!
Ha mégis akad 1 parányi kiülök a halakhoz egy kicsikét hogy kiszabaduljak.
De talizni akarok ha lesz! remélem időm is
De lehet szétszedem és elviszem itt a gépműhelybe mint annak idején a CB-t aztán mérjék meg, köszörüljék-csapágyazzák meg ha kell. Meg ha már ott van akkor mérjenek bele a hengerekbe is. (bár az a része jó mert könnyen indul és szépen jár)
Most ha azt nézem hogy tegyük fel hogy csak a csapágy lóg és nem nyalta meg a hajtókarcsapot: 4x12eur + akkor már cseréljünk fekvőcsapágyakat is az 3x 13eur +posta.
Nagyon szép és nagyon király lett. (majd mész vele és megtudod)
Egyedüli problémája a 3e felett jelentkező (enyhe) zörgés a blokkból (ami lehet primerlánc, valamelyik csapszeg, hajtókarcsapágy.
Elmentem vele az ismerős szervizes sráchoz (lévén Goldwingos) hogy forduljon vele egy kört és hallgassa meg, visszajőve szomorúan hallgat és közli hogy baj van. Nagy baj. "ez valamelyik hajtókarcsapágy lesz a jobb oldalon" amire én kedvesen elmosolyodtam és közöltem hogy annak örülnék a legjobban.
Rendesen megdöbbent képet vágott és mondja hogy "tudod mennyi ehhez egy csapágy?"
Tudom. Épp ezért mondtam.
Majd ősszel szétszedem (az nem tart semeddig) és kicserélem az egész belsejét. (amit kell)
pláne ebben a melegben
Pötyi bódogat !
Nekiugrottam a gépnek.Féklev.fúvóka tisztítás,kev.csavar egy menetet vissza,újabb légszűrő tisztítás és benzinszűrő csere.Most rakom össze.Direktszűrő.Amit nem említettem.
http://auto.indavideo.hu/video...
FZR 250-hez lenne szükségem szelepekre (5-6 darab min.).
Ha valakinek van, írjon ide: djprof90@gmail.com
Köszönöm előre is!
Vettem új kompresszort , csiszológépet ,és a napokban tervezek új pisztolyokat is.
És ez mind külön külön is sok pénz
Motorolni nem tudok, mert egy bolond festősegédem ráült,h milyen fasza motorka, elkezdte tépni a gázkart el is szakította a bovdent.Vagyis szerintem a végéről a gomót,időhiányban ssssssssssssssssssssszeeeeeeeeeenvedek!
Ha mégis akad 1 parányi kiülök a halakhoz egy kicsikét hogy kiszabaduljak.
De talizni akarok ha lesz! remélem időm is
Egyedüli problémája a 3e felett jelentkező (enyhe) zörgés a blokkból (ami lehet primerlánc, valamelyik csapszeg, hajtókarcsapágy.
Elmentem vele az ismerős szervizes sráchoz (lévén Goldwingos) hogy forduljon vele egy kört és hallgassa meg, visszajőve szomorúan hallgat és közli hogy baj van. Nagy baj. "ez valamelyik hajtókarcsapágy lesz a jobb oldalon" amire én kedvesen elmosolyodtam és közöltem hogy annak örülnék a legjobban.
Rendesen megdöbbent képet vágott és mondja hogy "tudod mennyi ehhez egy csapágy?"
Tudom. Épp ezért mondtam.
Majd ősszel szétszedem (az nem tart semeddig) és kicserélem az egész belsejét. (amit kell)