Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

1195 literes akvárium kell Pupunak?
Azért akkorára nem fog megnőni az a gyík!
Csak egy ötlet ha van üveges ismerősöd.
link
Nem érdekes, már látom.
Mekkorák az üvegtábláid?
Igen Fegyának van még szívószelep,de meg kéne röntgeneztetni,mert eléggé zárványos egy-két helyen,és emiatt nem mertem beletenni.
A picsába miért nem tudok képet feltölteni ,csak gondolkodik a gép és kilöki hogy nincs elérhető web
Mikó jössz erre elektronikát szerelni
Írt nekem is egy ilyen kongói menekülttábor csak annyit válaszoltam neki, hogy mennyi pénzt küldjek azóta nem válaszolt...
Az nincs. (fegyának szoktak ilyen cuccai lenni )
Andi 500-asán ezt úgy oldotta meg az előttem dolgozó fejlesztőmérnök hogy leköszörült az emelőtőke tetejéből. (eszedbe ne jusson)
Ha tudod akkor hézagolhatod vékonyabbal, leszakadni nem fog a szelep bár jelzi hogy a szelepfészek be van már verődve rendesen.
Hali!
Nincs valakinek exup-hoz 1db jó állapotú szívószelep?
A 2-es henger középső szelepe szopat,már 1.28-as a szelephézagoló korong és még mindig nem tudok hézagot mérni ,a többi már jó.
Attól félek hogy annyira beverődött hogy már nem lehet hézagot adni neki.Azt meg nem tudom hogy 1mm-es lehet e alátenni,az már nagyon vékonynak találom,vagy már könnyen leszakad a szeleptányér,pedig már csak ez lenne meg olaj,víz és indítható lenne
Vóóót, de kikezeltem

Sziasztok
Azzal együtt ez a mostani téma kissé életszerűbb mint a csajmentős szerelmes volt, csak hagynák már ki belőle ezt a "megölték a férjemet-apámat és menekülttáborban vagyok és segítség kell" rizsát. Elqrja az egészet.
Gondolom kérni fognak egy kis aprót,két-háromszáz dollárocskát,majd eltűnnek a süllyesztőben,a számlaszám és Email cím megszűnik.Volt erről már riport is a médiában afrikai levelek címmel,ravasz külföldi lehúzás,és természetesen közük sincs Afrikához.
Némó kapott pár új bútort a szobájába.
Írtam azért egy érdeklődő sort hogy mégis mit kellene tennem.
Már itt is van a válasz egy elég nagy mélben, aminek a lényege az hogy utazzak dél afrikába (sürgősen) a hol összeülünk egy rövid tárgyalásra majd menjek a helyi bankba egy deviza befektetési számlát nyitni. (természetesen segítőt biztosítanak)
Én visszaírtam hogy sajna lejárt az útlevelem és vízumot sem kapnék oda, van esetleg valami más ötletük hogy hogyan lehetne ezt megoldani? (biztos vagyok benne hogy lesz )
Akkor ő is megjavíthatná.Fogadok befolyt a víz valamelyik hengerbe,vagy többe is,és kell oda némi komolyabb felújítás,úgy már monkey business!
Ha csak a tömítés szar,akkor jó vétel lehet. 60 ezer km nem sok.

Occsó moci!
Van teflonszalag bilics flex és flexicső valami jó lesz oda majd