Le vagyunk tolva mind a 2 en. elmentünk motorozni valamerre te a gwvel én az Andi bordójával és kereste nem találta és látott minket valahol. Nem adta oda a motort nekem ezért most mi rossz fiúk vagyunk nála mert nem szóltunk ezt álmodta
Egy "szegény" zimbabwei családon nem illik ám nevetni!
"I am Mrs. Maria Kamba the wife of Late Mr. Hummel Ben Kamba who was the "Chairman" of the farmer's co-operation in Zimbabwe...........Thirty-Five Million United States Dollars. This money was meant for the purchase of a new machines and chemicals for the farms and establishment of new farm in Swaziland. "
Gyanítom rájöttek hogy nem gerjedek a néger csajokra viszont kiszúrták a Google Earth-szel hogy van itthon pár tő répám és most így próbálnak hatni rám.
From: Mrs. Maria Kamba Martin Kamba (Son) Email:
Dear Sir/Madam, URGENT FAMILY ASSISTANCE: With due respect, trust and humility, I write to you this proposal, which I believe would be of great interest to you.......................
The amount in the safe is (US$35, 000, 000, 00) Thirty-Five Million United States Dollars..................
That is why we contacted you to assist us in this transaction. We are ready to compensate you with 30% of the total fund for your assistance.
Na, nem szeretne valamelyőtök kitörni a mélyszegénységből és segíteni ennek a szerencsétlen özvegyasszonynak aki egy dél-afrikai menekülttáborban senyved a családjával? (a $10,5M-t persze nem illene elfogadni hiszen segíteni önzetlenül kell)
Én sajnos már nem tehetek semmit miután kimentettem 4 lányt a szenegáli menekülttáborból és ezért nemkívánatos lettem az afrikai kontinensen. (természetesen egy centet sem fogadtam el tőlük és feleségül sem vettem őket, ez elvi kérdés volt)
Ha valakit érdekel akkor megadom a mélcímet.
Asszem nekem 55ös de megnézem majd az a jó a kis 500nak is ugyan akkora és csak rá kell dugni a béla csövét és csak kicsit kell faragni az irányon azt meg flexicsővel is meg lehet oldani nincs kedvem keresni rozsdamentes hegesztőt
http://www.youtube.com/watch?f...
"I am Mrs. Maria Kamba the wife of Late Mr. Hummel Ben Kamba who was the "Chairman" of the farmer's co-operation in Zimbabwe...........Thirty-Five Million United States Dollars. This money was meant for the purchase of a new machines and chemicals for the farms and establishment of new farm in Swaziland. "
Gyanítom rájöttek hogy nem gerjedek a néger csajokra viszont kiszúrták a Google Earth-szel hogy van itthon pár tő répám és most így próbálnak hatni rám.
From: Mrs. Maria Kamba Martin Kamba (Son) Email:
Dear Sir/Madam, URGENT FAMILY ASSISTANCE: With due respect, trust and humility, I write to you this proposal, which I believe would be of great interest to you.......................
The amount in the safe is (US$35, 000, 000, 00) Thirty-Five Million United States Dollars..................
That is why we contacted you to assist us in this transaction. We are ready to compensate you with 30% of the total fund for your assistance.
Na, nem szeretne valamelyőtök kitörni a mélyszegénységből és segíteni ennek a szerencsétlen özvegyasszonynak aki egy dél-afrikai menekülttáborban senyved a családjával? (a $10,5M-t persze nem illene elfogadni hiszen segíteni önzetlenül kell)
Én sajnos már nem tehetek semmit miután kimentettem 4 lányt a szenegáli menekülttáborból és ezért nemkívánatos lettem az afrikai kontinensen. (természetesen egy centet sem fogadtam el tőlük és feleségül sem vettem őket,
Ha valakit érdekel akkor megadom a mélcímet.
Itt ma is qrva meleg lesz.