Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

1.2-es,de ez egy klub társamé,de remélem nekem sem kell sokat várnom Rá
Bár magamat ismerve E.Glide vagy Road King lenne a vége.
És nem gondoltál még 1,2-es hengerekre? (én abban gondolkodtam annak idején,mivel egy Dyna vagy Wide Glide árban kissé odébb esik )
Nekem bejön a spory,ez nem biztos,hogy itt mindenkire igaz..
Nyomatékos,gyorsul,kanyarodik,jó a fék
Ez gyárilag 53 C ,gondolom ez sem sokat mond
Ezen most széles villa híd, nyújtott,széles,két beömlős tank,széles kormány,kormányvég indexek vannak,fém fékcsövek,Screamin Eagle dobok..
Nemsoká átfestem matt feketére,talán mustáng tank megy rá és a kerekek is ki lesznek cserélve szélesebbre
Addigra kinyírod!
Még 25 évig legalább mennie kell.
Az első mondatot kifejtenéd kicsit bővebben? (ugyanis mi még nem csináltunk ilyet)
Hééé! Elmúlt 25 éves a Frézim!
Pedig minden nap dolgozom.
Igen sporival motoroztam
Háááát hű meg háááá,nem véletlen az álom motorom
Fantasztikus Ausztriában motorozni
Olcsóbb a benzin,jobbak az utak,sokkal normálisabbak az emberek!
Szállás nem drága,15 €-ért simán találni szobát,a vendéglői árak kissé húzósak,a magyar pénztárcának..
Jól, bár lesz még mit csinálni rajta.
Nagyobb fordulaton hallok a blokkból némi zörgést (hk.csapágy-csapszeg-primerlánc-váltócsapágy vagy valami ilyesmi lehet) és szivárogni kezdett a je. telószimering. Az ülést újra kell csinálni mert a 30 év alatt elöregedett benne a szivacs és nagyon összelapul.
Egyébként 80-90 körül nagyon kellemes vele menni (~170-körül van a vége) és az üléstől eltekintve nagyon kényelmes. Vezetni tanulni kell mert az FZR-hez képest külön tudomány de kis megszokás után gond nélkül terelgethető. (itt fórumon nem javaslom senkinek,nem nektek való )
Marianna követeli hogy tartsuk meg és én is erősen hajlok rá hogy maradjon. (bár néha vannak kételyeim, mivel még belemegy vagy 300e Ft ha azt akarom hogy tényleg rendben legyen)
Jelenleg mindenestől 670e Ft-nál jár a számláló (magamnak nem számoltam munkadíjat persze) azaz nem lesz olcsóbb mint azok amik a hirdetésekben vannak 1M körül.
Azt leírhatom itt mindenki megnyugtatására: az FZR szinte minden tekintetben sokkal jobb mint az Oldwing. (az ár/használati érték arányról nem is beszélve)
Végre fent van az uj kipufogom! !Nagyon kircsi hangja lett,most már nem olyan mint 220v villanymotor
Szia!
GW jól fut?
.... .... .... .... .. ... .... .. .... .... .
Ő is üdvözöl :)

nem látunk mostanában dolgozni
Üdv a Krisztinek!
Nem.
Annyira nem motorozunk, hogy a Pannonia műszakija is lejárt titokban

Igen, jól vagyunk mindannyian
Nagyon occsóért adod! Nem fogod megbánni? Jó kis motor.

Jól vagytok?
ok, köszi