Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

előtte neked is kilőtte a kiegyenlítőn keresztül a vizet?neked is mindig nyomás alatt volt a tartály?
ja mert postaautó csak a motoros szekciója
tessék
http://www.postaauto.com/yamah...
Nekem jót tett hogy kivettem nem melegszik a városba se pedig megkérdezheted itt bárkitől mennyit szívtam vele állandóan a megoldást kerestem. 85foknál nyit a termosztát addig nem enged át csak 1 nagyon pici kb 4es lyukon nő ott a nyomás kivettem és hiába tépem nem megy a vízhő felénél feljebb
postamotor, olyat nem találok...ebayen nézem,az angolon nincs,a gyári geci drága
akkor pont kifér a váznál ?

vagy geci voltál és a fotó kedvéért visszaraktad a blokkot hengerfej nélkül ?

én a termosztátban nem hiszek,az nem csinál ekkora nyomást a rendszerben...Sajnos többször is elfolyott már a vizem,várható volt,hogy nem úszom meg,remélem szerencsém lesz és csak tömítés...
Hmm olyan ismerős
Hogy valaki dolgozzon is.
De én így szoktam.
(tőcsavart nem kell cserélni)
Hengerfej szereléshez a cicát értem (mert vezető is kell a brigádba), de mért kell a zasszonynak közben súlyt emelni?
Így a legkönnyebb.
fiukkal leugrottunk a balatonhoz mikor katonák voltunk megtaláltam a videót
http://youtu.be/g-DyYiTTq4Y
jó reggelt
Hali. Magas fordulaton 30 fok melegbe nekem is ment ki kivettem a termosztátot és már huss megszűnt minden melegedési gondom, de ősszel visszarakom mert akkor már hűvös lenne neki.
1 vedd ki a blokkot.
2 gyári de ez kibaszott drága tehát marad a saito vagy az athena tömítés.
3 yamaha, postamotor, ebay
Sziasztok!

Mentem 150 próba kilómétert.Sajnos nem oldódott meg a problémám,az első szakaszt nagy tempóban,magas fordulaton tettem meg,50 km után a túlfolyón keresztül kinyomott 2 liter vizet.Utána feltöltöttem és a következő 100 km-t 5000-es fordulat felé nem engedve a fordulatot haladtam,így nem igazán fogyott a vízből,nem is melegedett a motor.Kizártam már sorban a problémákat,csak a hengerfej maradt.
Következő lépésben le szeretném venni a hengerfejet,nyomás próbáztatni,kicserélni a tömítést és a tőcsavarokat.
A kérdéseim a következők lennének:
1.Hogy a legegyszerűbb levenni a hengerfejet?
2.Milyen tömítést és csavarokat ajánlotok?
3.Hol érdemes ezeket beszerezni?

Köszi előre is:gabi
link
Mentem éjszakára.
Egy vindóz, ami két óráig megy egyfolytában? Az csak valami hibás tesztpéldány lehet...
elhiszem
Nos (mivel peti megkért rá) ma elvittem kitisztíttatni a vasat és arra voltam kíváncsi hogy mennyire működik.
Már két órája megy (tettem rá egy XP-t) és eddig még nem kapcsolt ki.
Majd találjátok ki mikor mehetek érte.
Lehetőleg ugyanazon a napon legyél te is fogadóképes.
annemsok
Semmi különös. Emre laptopját tesztelgetem.
nincs mit

Mizu felétek idösapám?
ja sok hülye asziszi a galaxis közepén a nap van. pedig nem