Szia!
Köszi a segítséget!Nem akartam beletörni a 8-as csavart a főtengelybe,összekontráztam egy másik anyával,de baszott mozdulni,ezért nem erőltettem.
A hengerfejnél nem volt típus ismertem,megtévesztett,hogy félig szét lehetett szedni
Sokat segítettél,este folytatom,így tanul az ember
Tiszteletem.
Nem akartam előre károgni hogy azért az nem lesz olyan egyszerű,mivel nem vagyok tisztában mindenki képességeivel.
Minden esetre:2.pont a tiéd a kép felette van.
Aztán ott az a qrva célszerszám (8-as csavar egy anyával és hátrafelé tudod forgatni )
A h.fejet meg nem kell ketté venni hanem csak be kell nyúlni egy erősebb 6-os inbuszkulccsal ott ahol a sárga körök vannak és egyben le tudod venni az egészet. (a Genesisét ketté lehet venni ahogy szeretted volna de az exupét már nem mert más a szeleprugó megoldása)
Nincs szerencsém a szétszedéssel.Kezdődött azzal,hogy a főtengelyen még megtaláltam a jelet(bár hajtani csak önindítóval tudtam,mert valami kurva célszerszám kell hozzá),de a vezérműtengelyen sehogyse,így alkoholos filccel a lánccal tudtam összejelölni,a lácot meg felkötöztem.
A nagyobb baj ezután jött:
Kihajtottam a 40 db csavart,levettem a kupakokat,de a szelepfedél csak 3 cm-t jön le a hengerfejről és megakad.Feszíteni nem tudom(nem is nagyon akarom,nem kéne a szelepeket elgörbíteni),csavar nem fogja egyértelműen,mintha a szelepekbe akadna bele,vagy a tököm tudja...
Ötlet?Jótanács?Most nagyon elkellene...
A dolgok jelenlegi állása szerint én már holnap délután elindulok Szarvasra, és péntek délután-este felé megyek hozzátok.
Majd egyeztetek Bakosi kollégával, hogy kb. egyszerre érkezzünk.
Kornélék hétfőre hozzák