Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja és én is az autó után kötöm de csak utánfutóra és én is végighúzom hazáig nem csak az utcán na jó
Adok a motorért 20l benzint meg kapsz 1 ütvefúrót majd én szenvedek vele
Nos,megrendeltem a gyári tömítést a hengerfejhez és a kuplung deklihez,18 rugó,a termosztátot 9 ezer,este szétbontom,küldöm nyomáspróbára a hengerfejet,jövő hétre itt a tömítés is.Összerakom,ha még mindig nem jó,akkor veszek 15 liter benzint,leöntöm vele és meggyújtom.Utána fogok egy 10 kilós kalapácsot szétverem,majd az autó után kötöm és végighúzom az utcán
Hy!
Még mindig eladók '91-es 1000exup maradék cuccaim,olcsón,ha vkit érdekel ezen elér:30 259-05-47
ilyesmit nem tudtok olcsón eladót?

Ez a szar pl hevesben van és 40 ezrest kérnek érte
Hát persze, és veszel hozzá egy 750-es motort is?

Mindegyik ezres blokkhoz ugyan az a hengerfej tömítés kell.
és a 3LE 1-2-3-4-5-6-7 között mi a különbség,honnan tudjam,melyik az enyém?az évjáratot már mondtátok,hogy nem az,ami a forgalmimban van
eladhatnád nekem
Az a baj,hogy nem találnak 3le típust ők...
Most már alig bánom, hogy megrendeltem az akciós tömítést a luisból. Van egy olyan érzésem, hogy fog az még kelleni, ha meg nem 60 euróért porosodhat nálam is.
Azért ezeknek még van mit tanulni a labancoktól, mert a Honda GL 1000 cikkszámát hozza az FZR cikkszám szerinti keresésre.
De most már legalább Ábrus is tisztában van az árakkal.
biztos hogy az mert tegnap kerestem és 87-95ig adta meg a megfelelő típusokat
Mi több, valszeg a hengerfejtömítés ugyan az mindegyik ezresen, attól függetlenül, hogy exup vagy sem.
Itt megtudod nézni, hogy neked pontosan melyik verzió van.
De erősen gyanítom, hogy mivel exupról van szó a tömítéskészlet csak egyféle lehet, szóval a 3LE motorkódhoz kell keresgélni cuccot.
Egyébként a bázismotornál is 60 ezresért van a cucc.
egész nap napon áll kint nincs gondja bemelegedéssel nekem van gondom az ülés visszahűtésével
4,3km és 78000 hogy repülnek a kilométerek
Akkor ezek hülyék ha nem tudnak beazonosítani. Én lököm nekik 2LA 2GH és ja ok már nyomatják is
aha ősszel fogom visszarakni
azért gyanakszom a hengerfej tömítésre,mert csak fordulaton csinálja...a pinkmotornál,komplett szett van 60.0000-ért ,a gyári Japánból 14000,de nem tudják beazonosítani a motoromat
és a bemelegedéssel nincs gondod?az
és egész évben kiveszed,csak ősszel rakod vissza?
fasza,alvázszám,motorkód alapján nincs ilyen motor,mint az enyém,hogy a faszomba vegyek így gyári alkatrészt
volt hogy tüsszögöt akkorákat csak néztem mi van akkor jött kupakcsere meg a termosztát ki és azóta semmi gondom vele
nyomta kifelé a motor alá állandóan bepisált