Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszi a tanácsot,tudom jót akarsz!ez az első aránylag olcsó motorom,úgy vagyok vele,hogy megpróbálom,így tanul az ember.Nem a pénzről szól,csak jól esik csinálni
Kedden Pécsre megyünk természetgyógyászhoz.
Köszönöm szépen a segítségedet! Ha találkozunk jövök egy pár sörrel
Levettem a hengerfejet,sajnos az egyik csavar,ami a vázhoz fogja,beletörött .A hengerfejnek úgy néz ki semmi baja,a tömítés gányolt volt,valami ezüst színű pasztával volt összekenve.Ahogy nézegettem felújított minden,a szerencsétlen pont ezen spórolt .
Biztos,ami biztos elküldöm nyomás próbára,síkolni nem merem,remélem nincs megvetemedve.Szerintem nincs,de nem tudtam megmérni.Kicserélem az összes idom csavart is,megoldom rendesen a farok idom rögzítését(a gyorskötöző nem nagyon tetszik)
Jó közétek tartozni,igazi összetartó társaság az fzr tulajok .
Folytatás kedden.
No? Továbbképzed magad?
Nekem annyira nem jön be,meg aztán kicsit drága is.
Sziasztok!
Isten éltessen László nap alkalmából!
Isten éltessen Lacibácsi!
Erről jut eszembe, nekem is kéne lakást bérelni. 1,5 szoba, lehetőleg dél-Buda (egyetemek környéke)
Azonnal, ha valaki tud vmit, szójjon. Csak fél évre kell.
Gondoltam. (ma megkaptam a bérlapom és némi elégedettség töltött el )
itt azért 1xübb csak nem igazodok el 1-2 dolgon
Hátha ez segít:
Itt is van olyan réteg de az sajnos nem én vagyok.
Gyula európai modellhez van színes bekötési rajzod? itt akkora a kókány hogy csak na
Mert gondolom eurós ár lett átszámolva forintra.
Ez Budapest
Pesten van olyan réteg akinek ez nem magas ár.Csak azt nem értem,azt a 120 forintot,(meg a négyezret)hogy számolta ki,az a portás díja?Akkor már mért nem kerekített 555000-re?
Szerintem elég. (hacsak nincs rajta sérülés)
A gyár szerint síkolni tilos, a szerelési könyv is csak max. egy alkalommal engedi meg és akkor is csak épp egy érintő fogást.
Szevasz! Egy jó tanács "öreg rókától" vidd el szerelőhöz aki ért hozzá,jobban jársz mint ha minden egyes csavart kérdezni kell hogy hol kell kiszedni,Én is azt csinálom,ami nekem 2 órás szarakodás volt az neki 20 percbe került / tudta hova kell nyulni és voltak szerszámai/ tudja honnan kell,milyen alkatrészt rendelni,stb.Kifizetem azt a kis pénzt,és még garanciát is vállal a szerelésre.Aláírom nehéz ilyen szakit találni,de keresni kell,annak aki öreg motorokkal akar járni.Nekem multkor a cross gépem halt meg / cagiva elefant 125/ Egy vez törés volt,meg már nagyobb fordulaton kapkodott,karbi takarítás,beállítás,1 délelőtt volt nála,8000-et kért.
Köszi,épp ma jött meg az új dobozom,egy Keawey dobozt teszek a tankra (nem röhögni)mert meguntam hogy minden tankolásnál le kell szedni a tanktáskát,meg azt nem is lehet rajta hagyni a gépen őrizetlenül,mert gyorsan lelopják a buckalakók.Ez zárható,felteszem fixre és kicsit biztonságosabb lesz.sajna csak narancssárga színben kaptam olcsón,de majd átfújom. .
60eu a vadi új!igaz Grazban!
akkor elvileg elég lehet a tömítéscsere is?