Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jó reggelt
És a forgatható kormánykerék?
Nem nem azt már hátsó ablak, üveg, vagyhátsó szélvédőként emlegetik külön.
A fűthető szélvédőt az elsőre értik, lesd jól ki
kalaptartó, gumiszőnyeg benne az extrákba hogy minél hosszabb legyen a sor ,és jobban érezze magát a leendő vásárló ,hogy neki meddig ért
(a felsorolás)
Nem fázik a kezed télen amikor tolod....
Megkímélt női tulaj aki a sarokig egyesbe megy meg visszakérdez h mi az az olajcsere? Muszáj?
Múltkor ezen röhögtem,nézd meg 2.10-től a Golf reklámot!
http://www.youtube.com/watch?f...
Extrák: fűthető szélvédő
Nem értem kit akarnak azzal a szöveggel levenni a lábáról h garázsban tartott,nem dohányzó,hölgy tulajdonostól,kevés kilométer,rendszeresen szervizelt,tulajdonostól,4 literes fogyasztás(szinte még termeli is )
És basszus ez még azoknak is utána van írva amit úgy seggbe kúrtak hogy a csomagtartót a hátsó ülésről kellene kibányászni
10 éves szuzkákat hirdetnek 30.000 km el,csak épp azt felejtik el odaírni h barmok ennek 100 E nél átfordult az órája
Minden kocsi kereskedőnél van?
Ma 3 at hívtam elvileg mind magánszemély volt és láss csodát telephelyre kell menni megnézni
Vigyázzatok ezekkel az autós zsiványokkal
Soha nem dolgoztam sofőrként,és azt is merem állítani hogy a magyar férfiak 70-80 %-a aki vezet nap mint nap vezetett már járművet alkoholos befolyásoltság alatt,ez lehet aznapos ,másnapos csak egy sör,stb...Én az ismeretségi körömben nagyon sokakat megkérdeztem,18-60 évesig,10-ből 8-9 simán bevallotta,csak kb. 3-5 %-át kapják el /félhivatalos adat/.Ez persze nem mentség,csak én kétszer megszívtam,de semmilyen balesetet nem okoztam,csak haza akartam térni pihenni
És azt tudtad h kis másnaposságért is elveszik fél évre?
Én hivatásos sofőrként többszöri ittasság miatti eltiltással nem dicsekednék, de te tudod
De tudjuk be annak, hogy fiatal voltál, és bohó
Szasztok! Én 84-ben segmot,87-ben nagymot,88-ban személyk. ,91-ben C,E kat + ADR+Árufuvarozóiés autómentői.96-ban eltiltva B-től 1 évre,99-ben összes elvéve 1 év 2 hónapra/ közepesen befolyásolt állapot miatt /2000-ben ujravizsga,azóta rendben van minden
Nekem 14 a sm, az "A korlátlan" meg 18-tól... de csak 4 évet mentem a 250 ETZ-vel, mert jött a sereg, és el kellett adnom - aztán vártam kicsit, és 20 év múlva lett a FZR
A 20-ból 19-et jogsi nélkül.
Én 40-voltam mire meglett a nagy jogsi meg a Yami,de segédre már megvolt 84-től.Nézte is a vizsgáztató a vizsgán.
Én 36 évesen szereztem jogsit és 20 éve vezetek
Olvastam egy viccet, mért jobb a férfi klimax, mint a női:
- mert a női ingerlékenységgel és elhízással jár, míg a férfiaknál fiatal lányok és motor

Én 42 évesen vettem
Aha.sogsim az csak mos lett de meg van 2 ève a motorom.
Most, 38 évesen szerzel jogsit? És az 1000sel kezded a mókát?