kalaptartó, gumiszőnyeg benne az extrákba hogy minél hosszabb legyen a sor ,és jobban érezze magát a leendő vásárló ,hogy neki meddig ért
(a felsorolás)
Nem értem kit akarnak azzal a szöveggel levenni a lábáról h garázsban tartott,nem dohányzó,hölgy tulajdonostól,kevés kilométer,rendszeresen szervizelt,tulajdonostól,4 literes fogyasztás(szinte még termeli is )
És basszus ez még azoknak is utána van írva amit úgy seggbe kúrtak hogy a csomagtartót a hátsó ülésről kellene kibányászni
10 éves szuzkákat hirdetnek 30.000 km el,csak épp azt felejtik el odaírni h barmok ennek 100 E nél átfordult az órája
Minden kocsi kereskedőnél van?
Ma 3 at hívtam elvileg mind magánszemély volt és láss csodát telephelyre kell menni megnézni
Vigyázzatok ezekkel az autós zsiványokkal
Soha nem dolgoztam sofőrként,és azt is merem állítani hogy a magyar férfiak 70-80 %-a aki vezet nap mint nap vezetett már járművet alkoholos befolyásoltság alatt,ez lehet aznapos ,másnapos csak egy sör,stb...Én az ismeretségi körömben nagyon sokakat megkérdeztem,18-60 évesig,10-ből 8-9 simán bevallotta,csak kb. 3-5 %-át kapják el /félhivatalos adat/.Ez persze nem mentség,csak én kétszer megszívtam,de semmilyen balesetet nem okoztam,csak haza akartam térni pihenni
Szasztok! Én 84-ben segmot,87-ben nagymot,88-ban személyk. ,91-ben C,E kat + ADR+Árufuvarozóiés autómentői.96-ban eltiltva B-től 1 évre,99-ben összes elvéve 1 év 2 hónapra/ közepesen befolyásolt állapot miatt /2000-ben ujravizsga,azóta rendben van minden
Nekem 14 a sm, az "A korlátlan" meg 18-tól... de csak 4 évet mentem a 250 ETZ-vel, mert jött a sereg, és el kellett adnom - aztán vártam kicsit, és 20 év múlva lett a FZR
thunderace
A fűthető szélvédőt az elsőre értik, lesd jól ki
(a felsorolás)
http://www.youtube.com/watch?f...
És basszus ez még azoknak is utána van írva amit úgy seggbe kúrtak hogy a csomagtartót a hátsó ülésről kellene kibányászni
10 éves szuzkákat hirdetnek 30.000 km el,csak épp azt felejtik el odaírni h barmok ennek 100 E nél átfordult az órája
Minden kocsi kereskedőnél van?
Ma 3 at hívtam elvileg mind magánszemély volt és láss csodát telephelyre kell menni megnézni
Vigyázzatok ezekkel az autós zsiványokkal
http://youtu.be/qfhiX7H55es
De tudjuk be annak, hogy fiatal voltál, és bohó
Én 40-voltam mire meglett a nagy jogsi meg a Yami,de segédre már megvolt 84-től.Nézte is a vizsgáztató a vizsgán.
- mert a női ingerlékenységgel és elhízással jár, míg a férfiaknál fiatal lányok és motor
Én 42 évesen vettem