3 motortulajdonosból 3 a METZELLER Sportec M3 2ct gumit ajánlja Itt most 3 motor van ugyanazzal a gumival na jó a Bkingen 200as van és milyen jól megyen az a masina
Hát nekem ez egy kicsit más mert én 50-50%-ban vagyok magyar és ukrán anyukám részéről,Nekünk kb a határtól 550-600km,3éve voltam kint az fz750-nel,Én voltam az Isten 1 1985-ös vassal ,nagyon jó kint lenni nagyon kedvesek az emberek abban a kis faluban
Vagy az a f@sza még mikor a kedves kollégák átírogatják a beosztást és abban a hitben vagy, hogy a következő 2 napod szabad, majd zárás előtt 2 perccel, átöltözés közben rápillantasz és rájössz hogy változott a program...
Nem kell mondanod, az állatkert kapcsán hozzászoktam hogy nincs se hétvége, se húsvét, se karácsony, se semmi. Dehát ezt vállaltam, az elefánt meg a többiek szenteste is kérnek enni (hiába mondtuk nekik hogy a fogyókúra sose árt )
Sőt, volt olyan hogy 2 hétig haza se mentem, mikor ügyeletben kisorrszarvút neveltünk Nagyon király volt, a végén már mindent akartam látni, csak orrszarvút nem
Itt állami cégnél még annyira nem súlyos a helyzet ha nagy és jól fizető meló van évente pár hetet lehet kummantani.
Viszont arra valóban baszott allergiásak ha mennél nem engednek,de megmakacsolod magad és elkap a hasmenés
Csak akkor valamelyik szabin lévő kolegával baszik ki az ember
3 motortulajdonosból 3 a METZELLER Sportec M3 2ct gumit ajánlja
Sőt, volt olyan hogy 2 hétig haza se mentem, mikor ügyeletben kisorrszarvút neveltünk
Viszont arra valóban baszott allergiásak ha mennél nem engednek,de megmakacsolod magad és elkap a hasmenés
Csak akkor valamelyik szabin lévő kolegával baszik ki az ember
Ami van 4 csoport, 3 műszak, melegváltásban
Nehogymá' tervezhess magadnak.
Előző munkahelyemen a szabit úgy lehetett kivenni ha nagyon nyomós indokod volt rá... ha nem, nem mész sehova.