Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azzal a felhasználással amit mi tudunk nem hiszem hogy szar. Nekem a gyorsra Rhino van, kibaszott jó, nem ázik be. a quadra meg egy noname, Ilyenami szerintem kényelmesebb mint rhino.... A picsa se tudja. Ha most vennék akkor thor-t vennék, axo boxert, vagy alpinestar tech 8-10-et. De hangsúlyozom ahhoz amit mi is megyünk jó mind amely ebben az árkategóriában van
Köszi!

Akkor ezért van Forma-val tele az apró.
Ezek közül az Oxtar szerintem a legjobb lábtartás szempontjából, másodikként az onealt venném
Ja, és az R1 tükrök, meg az új kémény.
Hát azért, mert úgy volt, hogy szeptember 5.-től 3 műszakban fogok dolgozni (addig 7.30-tól 16.00-ig). Ami azért érdekes, mert még nem ismerem a beosztást.
Viszont a dolgok jelenlegi állása szerint szeptember 25-től lehet számítanom a fenti változásra, így akár mehetnék is.
Majd még meggondolom a dolgot, mert nem szar ez hogy elkapkodjuk.
Jaszi, 15 max 20 ezer körül milyen krossz csizmát érdemes nézni? (no jó, nem csak nézni akarom) De ha tudsz olcsóbban úgy is jó

Hirtelen ezeket találtam:

Forma MX Terrain csizma - 18.000 Ft
Oxtar Tcx. Pro. II. - 19.999 Ft
ONEAL - 20.000 Ft
Sajnálom hogy nem tudsz jönni.
Na hali
Fegya nem tünt el csak átalakult,vagyis a PC-je 1 romhalmazzá
most egy kölcsönkért laptopon nyomom,ahogy végigolvastam,becsülettel az utóbbi 1,5hónap termését (majdnem megőrültem )láttam nem csak nekem vannak ilyen problémáim.
Sajnos én nem tudok menni találkozóra szeptemberben mert Ukrajnában leszek rokonságnál,meg még a fzr is félig van kész,pöcc-röff,3hét állás után is elsőre indul,de újra szét kell szednem 1szívószelep miatt,akkor a generátor lánc eléggé zörög,akkor már megkapja az új hengerfejtömítést,meg igen rakok 1+hengertalp tömítést alá hogy ne legyen 15,3Bar a kompresszió (és leírom még1szer hogy nem lett semmi síkolva benne,mert lemértem mindent és egyezett a másik hengerrel és hengerfejtömítéssel Ábrus ),de még mindig húzós az anyagi háttér hozzá,így tuti hogy az idén legálisan nem fogok vele motorozni,de már mentem vele,de érzem hogy a csutkakormánnyal kezdenem kell valamit mert így nekem nagyon hasalós
Elrontottad a játékot..... nem ér....
Kiszedtem a sorközt is,de azt csak visszaadta,de legalább Csövi most már rendben van. .
Pupu,én nem szedtem szét,nekem még nem izzad a telószárnál,csak leengedtem a kis csavarral alul,felül meg után töltöttem.Ebbe is 4.5 deci megy száranként.
Szeptember 15-16 Pap sziget:

Fábi
ATI
Ábrus+né
Pupu+né
Gidáék
gab200gab200+né

Csöviék
Gyuszkó a Katival
bartokatosz+né
Ikim2025
mlas
Zsóti, de csak szombat reggeli érkezéssel.
NNNNNNNNNNNNa Tessék
Én átjavítottam, csak így adta vissza. Erről meg nem tehetek.
No megjöttem a motorozásból. Mit motorozásbó, túléltem egy kamikaze akciót, amit Én szerveztem. De űber jó volt. 160km tömény adrenalin. Majdnem leestem Bajáig.
Na már ez is kezdi... Mindjárt bemosok mindenkinek egy párat...
Én nem néztelek le bocsánat ha így érezted, de szerintem arra a kérdésre hogy a kettes henger " eszi" a gyertyát,miért?,így látatlanban senki nem tud válaszolni,azért le kellene irni 1-2 körülményt / milyen a gyertya,kis vagy nagy fordulaton romlik el,hogyan indul hidegen stb .../
Én is csak szombat reggel megyek!
Gyulám mennyi olaj kell száranként a 500ba? 38as.És hányas anya kell hogy belenyúlva le tudjam rögzíteni és alulról kitekerni a csavart?
Akkor okéééé. Mert melózok, és utána méék.
Zsóti csak szombat vasárnap lesz elvileg nincs péntek 15-16 Aszem
Szeptember 15-16 Pap sziget
Fábi
ATI
Ábrus+né
Pupu+né
Gidáék
gab200gab200+né
T
söviék
Gyuszkó a Katival
bartokatosz+né
Ikim2025
mlas
Zsóti, de csak szombat reggeli érkezéssel.
NNNNNNNNNNNNa Tessék