Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Értem mit mondasz.
De most erre mit mondjak? Ha talál rá madarat akkor isten áldja.
hirdetni és eladni két külön téma az apósom 15 éve árulja a Lepsényi présházát:se víz,se kerítés,se semmi,30 éve épült,azóta 100 Ft nem volt ráköltve,2 M körül mennek az ilyenek,ő még mindig 6 M-ot akar érte,úgy,hogy már 2x árat csökkenttet ...mondta is mindig,hogy ez a szemét gyurcsány tönkrebaszta az ingatlanpiacot

Ennyi erővel akkor én most hirdessem meg 500ért az enyémet?
egyedül a Z-nél jött vissza minden,sőt még kerestem is rajta,de ott egy ritka verebet találtam rá,ami egy életben egyszer jön a hálóba
nem tudom mire gondolnak az emberek...10 év feletti motornál soha egy forint nem jön abból vissza,amit ráköltesz,maximum könnyebben eladható lesz...ugyanez van a lakásvásárlásnál is.Amikor venni akartam találkoztam több olyan mókussal is,aki hirdette a lakását "teljesen,modern stílusban" felújított lakás,fullos fürdőszobával-konyhabútorral:elmentem megnézni aztán a legolcsóbb praktikeres szarból összegányolt hányás volt,de teljesen megvoltak győződve,hogy micsoda csúcs kégli.Vettem egy full lepukkantat,felújítottam,szívesen elhívnám őket megmutatni milyen a modern lakás...Sok faszkalap
(ez én voltam bocs)
csak az ülése fele annyit ér mint a motorod vazze
MSE
ezt árulni fogja egy darabig,most tudnék 470-ért egy '98-as hibátlan thunderace-t...

http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_fzr_1000_exup-6195427
Jut eszembe, inkább balos kanyarokat mutass mert a jobb térdemet már jobban letettem mint kellett volna...
Így már mindjárt más
Persze semmi titkosról nem akarok beszélni, szóval mehetünk ám 3an is
Jó! Tudok neked pár jó kanyart nem messze innen.
Nem szükséges mert motorokból egész raktárkészlet van itthon.
Gondoltam elgurulunk egy karikát a környéken ha akarod még azt is vállalom, hogy felüljek mögéd a saját motoromra utasnak
Okéj
Remélem iszunk is valamit mert a macskákat már unom...
Persze.
Megszoktam ! Most kapott a hétvégén így zörög , ha kicsit normálisabban használom egy ideig akkor eltűnik a hang .
Akkor most már jó a motor, nem zereg?
Szerda jó neked?
Én is voltam reggel egy Visegrád Esztergom Dobogókő kerülésen , Szlovákia volt a terv de megvétóztam !
És onnantól kezdve már csak 13 év...