Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szépen befaragtad,a szintjelzőt hova tetted?vagy a tankod sem gyári?
ez milyen motornak a műszerfala?
Nem az a hülye aki ilyen ajánlattal jön.
nemár
nem tudom mire gondolt...majd odaadom neki,hogy hozza a pénzt,amikor lesz
aztán ha felfordul 2 nap múlva,hogy menjek oda az anyjához,hogy "mégse kellene még eltemetni Zolikát,mert tartozik még a motor árából"
Üza. jelző az enyémen is van.
jó éjt,álmodj fzr- ekkel
nem tudom még milyet veszek,lehet kifogsz nevetni,de nagyon tetszik a thunderace is,tiszta fzr,csak kicsit újabb-jobb...van rajta üzemanyagjelző!
Holnap dolgoz, úgyhogy jó éjt

Hát azok vannak.
lenne sírás-rívás az biztos bár megvan még a gpz is,mondjuk azt nem is lehetne eladni
Ha azt szeretnéd, azt kell venni
Okéj, holnap majd csörgök és megdumáljuk hogy hogy legyen.
Szerintem igazat adhatnál az asszonynak és mondhatnád hogy:valóban felesleges ennyi motor, a 600-ast meg kéne hirdetni.

szerintem a zx10r is illeni fog...vagy a cbr1000rr vagy az r1 vagy nem tudom
Pedig illett hozzád
Hogy megjön-e rá a vevő ennyiért az valóban kérdéses de az tény hogy nagyon szépen meg van csinálva.
Hm. Nem tartott sokáig.
Balos és utána egyből jobbos mind a kettő. (bár óvatosan kell kezelni mert néha kissé salakos az ív)
Asszony szerintem biztos nem jönne ha Frézivel megyek.
van egy-két érdekes ember

Feladó: pocskai zoltán
E-mail: zoltan.pocskai@citromail.hu

hello!érdekelne a motorod!2 részletbe meglehetne oldani?jövö7-en vinnék 150-et meg következö hónap végén még 150-et!papirt irnánk mondjuk egy kölcsönadási szerzödést!az ugy mindenkinek jó szerintem!ha érdekel az ajánlatom várom válaszod!üdv:zoli

Szia!

Persze megoldható,de csak a második részlet rendezése után tudod elvinni:-)

Gábor
megvan még,csak feltettem,hátha jön valaki rá...nem akarom különösképpen eladni,de ha elviszik-elviszik.Mindenképpen veszek valamit a télen,ez csak egy szezonra volt tervezve.Reálisan nézve,aránylag rendben van,most kapok még érte valamit,de nem leszek szomorú,ha megmarad.Az asszony szívja a vérem,hogy adjam el a picsába,minek annyi motor.Amúgy valóban nagyon megszerettem ezt a kis gépet,a szívemhez nőtt
Na, de hagyjuk is, mert az lesz a vége, hogy megint mi leszünk a rosszak, mert merünk véleményt alkotni...

Inkább mesélj arról, hogy hová lett a nagy szerelem?
persze,amíg van szar,addig veréb is van