nem tudom mire gondolt...majd odaadom neki,hogy hozza a pénzt,amikor lesz
aztán ha felfordul 2 nap múlva,hogy menjek oda az anyjához,hogy "mégse kellene még eltemetni Zolikát,mert tartozik még a motor árából"
Balos és utána egyből jobbos mind a kettő. (bár óvatosan kell kezelni mert néha kissé salakos az ív)
Asszony szerintem biztos nem jönne ha Frézivel megyek.
Feladó: pocskai zoltán
E-mail: zoltan.pocskai@citromail.hu
hello!érdekelne a motorod!2 részletbe meglehetne oldani?jövö7-en vinnék 150-et meg következö hónap végén még 150-et!papirt irnánk mondjuk egy kölcsönadási szerzödést!az ugy mindenkinek jó szerintem!ha érdekel az ajánlatom várom válaszod!üdv:zoli
megvan még,csak feltettem,hátha jön valaki rá...nem akarom különösképpen eladni,de ha elviszik-elviszik.Mindenképpen veszek valamit a télen,ez csak egy szezonra volt tervezve.Reálisan nézve,aránylag rendben van,most kapok még érte valamit,de nem leszek szomorú,ha megmarad.Az asszony szívja a vérem,hogy adjam el a picsába,minek annyi motor.Amúgy valóban nagyon megszerettem ezt a kis gépet,a szívemhez nőtt
aztán ha felfordul 2 nap múlva,hogy menjek oda az anyjához,hogy "mégse kellene még eltemetni Zolikát,mert tartozik még a motor árából"
szerintem a zx10r is illeni fog...vagy a cbr1000rr vagy az r1 vagy nem tudom
Asszony szerintem biztos nem jönne ha Frézivel megyek.
Feladó: pocskai zoltán
E-mail: zoltan.pocskai@citromail.hu
hello!érdekelne a motorod!2 részletbe meglehetne oldani?jövö7-en vinnék 150-et meg következö hónap végén még 150-et!papirt irnánk mondjuk egy kölcsönadási szerzödést!az ugy mindenkinek jó szerintem!ha érdekel az ajánlatom várom válaszod!üdv:zoli
Inkább mesélj arról, hogy hová lett a nagy szerelem?