Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tudom de mivel ez nem 2 szóban elintézhető és a telefonomon kimondottan utálok (mert idegbajt kapok a billentyűzetétől) sms-t írni így majd megbeszéljük szóban ha bármi is biztos lesz.
Írottam vala sms-t.
Ha valaki rendelne ilyen baszt szóljon, egy kellene nekem is, aztán osztozunk a postaköltségen.
Köszi!
Miért nevetnélek ki? Ha azt mondod hogy simsont veszel, mert neked az tetszik, szíved joga, nincs ebben semmi rossz
Good afternoon.
Szevasztok! Most jöttem egy jó 3/4 óra endurózásból,Többet ér mint egy masszázs,már 2 hete nem ültem a kis bokorugrón
Szia
de kis lusták vagyunk
Annyit nem gépelek. Majd legközelebb egy sör mellett.
tényleg?mesélj néhány jó sztorit!
Gab200-nak előzmény.
Ismerős a sok gyökér.
Mennem kell dolgozni,majd este benézek.

Sziasztok!
Tegnap motoroztunk mi is.
Háááát Pupu! Nekem pont ilyenem van. Annyit megér,de el kell mondjam,hogy nem nagy minőség. Az omega főtengely szíjtárcsa csere alkalmával a 13-as csőkulcs és a krova fej is kukásra nyílt,a kicsi toldó szár 10-es fejjel eltekerededt. Szal volt mit pótólni. Lehet darabokat kapni ami kukás lesz,nem drágán. Egyszóval ha használod akkor fogyni fog belőle.

De lehet csak az enyémm ilyen.

Sziasztok!
észrevesztek valami különbséget a 2 szerszámkészlet között?
A kék praktikeres a másik vaterás. szerintetek mennyi az árdifferencia a 2 között.
az e-maíileseket nem is sorolom,nem is válaszolok rájuk...akinek nincs pénze felhívni,annak lesz majd 100ezre átíratni
akkor jó'van
de nekem felső kellett
én meg vettem 4000-ért 2 komplett alsó munkahengert a súgúból
jönnek a hülye telefonálók sorban
-há főnök,számolsz bele mosógépet?
-10 haviba menne?
-figyelj haver,150-be vinném,de hozd már el nyíregyházára megmutatni,mert nem gondolod,hogy habokra elmegyek!
-érdekel,de ha nem tetszik kifizeted az időmet meg a benzint(persze,meg elviszlek kurvázni is )

sok idióta
Azaz a Barátom rendelt