Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát én amerikábó rendeltem kuplungfelújítót és 5000ft volt mindenestől itthon meg 7000+posta akkor megérte a 3500ft spórólás
A bonthatóhoz, a miénkhe nem jó
Ez tök jó!
nem érdemes külföldről rendelni,én már végigjártam...yamaha németh,várpalota
Mielőtt megrendelsz bármit kérdezz körbe itthon is mert van hogy nem érdemes kintről rendelni.
" Ott pöfögtök 40-es mögött amíg eldönti mi csináljon." (igen,főleg ha látom hogy nem tudja hogy mit akar)
Úgy emlékszem azt írtad hogy mindkét oldalon ZÁRÓVONAL volt.
Egyéb, a KRESZ által megfogalmazott egyértelmű TILTÁS az előzésre amit megszegtél? (a biztosítót pont ennyi fogja érdekelni )
ezek németbő jönnének ottan nincs gond vagy angolból nem ámerikábó
Csak erre kell figyelni...
yo
Csövi majd beszélünk alkatrészrendelés ügyében ha jó neked és tudsz rendelni.
4 tétel kéne nekem 2 hengerfejtömítés 1 hengertalptömítés és 1 vezmű lánc végtelenített.
Meg kell nézni előtte a kresz-t meg a jogszabályokat mielőtt bemész a biztosítóhoz. Asszem túl lassan se lehet menni, megtéveszteni sem lehet a közlekedésben résztvevőket. Ilyenekre jó a DAS....
Csak a szállítást kell valahogy kitalálnom...
Ennyiért jó ez?
link
"Az hogy elismerte a nő a hibáját az smafu?"

Ezzel a legtöbb esetben a biztosítók nem foglalkoznak utólag.
Amennyiben nem erősíti meg helyszínelés le is szarják.
Sajnos ez így van, több helyen olvastam, hogy a baleseti jegyzőkönyv már semmit nem számít.
Az hogy elismerte a nő a hibáját az smafu?
Az hogy jobbra indexel és balra fordult smafu.
Ez a "aki hátulról bele megy az a hibás" szabály szerintem nagyon le van egyszerűsítve. A csaj satuféket nyomott előttem. Előtte jobbra húzódott jobb irányjelzővel, majd balra. Ti mit tettetek volna. Ott pöfögtök 40-es mögött amíg eldönti mi csináljon. Nem vagyok egy száguldozós vesedonor. Ezt mindenki megette volna. Tudom, hogy mennek a motorosok. Voltam hétvégén Tökölön.
A "torlódós" duma lehet hogy jó lesz. Köszönöm!
Hol szoktam én állni? Utcán ritkán állok sokáig.
Jó reggeltet! Lehet köllene 6db tábla ha van még...
Nem rég ment e Andi dógózni mingyá visszafekszek
gúd morning
inkább aludjál