Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ittene
Nagyobb térképre váltás
Halló.. Hó vagytok?
Most jöttem Mezőberényből , nagyon királyvolt! Belépő nincs,kaja olcsó,stuntriderek az összes számottevő magyar ott van,nyomják quaddal,mz-vel,kerósok bmx-el,épített motorok,dragok stb... már a parkoló megér 1 jó sétát ,jövőre lesz a jubileumi 10. év még nagyobb buli lesz,Hadnagy Józsi nyomja a feelinget!
Na mi a helyzet az e-bayos taggal?
Mesuka boldog névnapot!
mázlista

nekem még van két éjszakám
Mentem délutánra.
Itt voltak a GW volt gazdái (a házaspár).
Megnézték, elmentek vele egy fél órára, pókerarccal visszajöttek, leültünk beszélgetni ahol megköszönték a lehetőséget hogy újra mehettek vele, majd egy kv mellett békésen beszélgetni kezdtünk minden másról.(külföldi munka, családi dolgok,miegymás, velem lehet )
Kb. fél órán keresztül bírták, akkor elhangzott a: jó, nem tartunk fel tovább, állat jó volt vele újra menni = szeretnénk visszavenni.
-Állj! Csak jelzem hogy az ár módosult 710-ről 750-re mivel jött még hozzá ez-az, így gondolkozzatok.
-Rendben akkor 750 de nem megy most egyből.
-Nem gond,ne mondjatok most semmit,az hogy mikor viszitek el ha kell az nekem mindegy,most menjetek haza és ebéd után beszéljétek meg hogy mi legyen de nekem a ma vagy holnap KELL egy végleges döntés mert akkor úgy tervezem a jövőt .
-De jó nekünk a így csak talán febru.....
-Csend! Majd hívtok rendben?
-Jó,akkor hívunk majd.
És fülig érő szájjal távoztak.
Hali!
Ha vkit érdekel olcsón eladók:30 259-05-47
Jobb reggelt! Mennék Mezőberénybe de nálunk jó be van borulva ámbár arra jóidőt jósolnak , na mindegy ha egyszer menni lell akkor menni kell!
jó reggelt
egyik barátomnak volt egy csodaszép full gyári... Gyönyörű motor volt élőben. (míg el nem kaszált vele hátulról egy autót... )
Ügyes ember találékony,mikor a fagyos oldal szalonnával hűtöttem a csomagoló gép szalaghajtó motorját.Fél fazéknyi zsírtócsa lett alatta,de ment a gép.
Jut eszembe: Pumigumis mondta (mert szóba került a géped és persze ismeri) hogy most jön neki 200-as hátsógumi szinte új állapotban ami a 12-esre való gyárilag. (most nem emléxem pontosan de 18e körül dereng valami)
A 12-est? (mondtam én mindig hogy nem normális dolog egy ilyen erős állattal közútra menni )
kezdem kicsit unni ezt az éjszakázást, és hol van még vasárnap