Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem is, mert akkor ki sem kerülnének.
Szevasztok! Na látod ez már gép! ,de szerintem is kényelmetlen lesz hosszú túrákon,meg hogy néz ki dobozokkal?
most a gts-ről beszéltem
Na hunyok egy órácskát,mert mindjárt megyek vissza dolgozóba. Majd előtte még benézek.
Szarrá áztam hazafelé. Már 2x ma. Ezek a gec.. autósok meg leszarják a bringásokat,mintha ott sem lennék basszus.
köszi Sanyibácsi
volt már cbr 1000rr-em...
Náluk csináltattam. Van nálatok is bolt.

Vidd el a régit,vagy a csövet,és csinyálnak ott rögtön neked.
mekkora a vezláncom hány csapos?
Majd megmutatnám!Lehet ezzel 100-zal menni!
Szíííp motor! Tetszik.
Vettem,de már nem tudom. A régit kihajigáltam,úgy csinálták a vízpumpa tömítésést ott helyben megvárós volt. Asszem az egész nem volt 300ft.
Van itt egy nálunk amivel mentem (~200Le-s) qrvajó motor az biztos (hipp-hopp 314-et mutatott a kijelző és kanyarodni is állatjól lehet vele) de ez nem utcára és nem az átlagmotoros kezébe való. (én sem tudtam sokat kezdeni vele)
A másik az hogy már az én testalkatomnak is kényelmetlen volt (rajtam is van némi + tőkesúly ) de neked meg még rosszabb lesz.
Sziasztok!

Most keltem fel.
Mekkora Ogyűrűk kellenek majd a vízcsövekhez? Asszem a Sanyi vett ilyeneket, meg kéne tudnom mekkora a henger és a fém vízcső(karbik alatt) O gyűrű mérete is.
Az jó! Özvegycsináló. 197 LE
12,900 Huf már ott van a pájpálon. Megint ráírtam az emberre hogy akármilyen szögből nézem is de ez még mindig 38Euro. Feltetten neki ezt a képet is, gondolom csak leveszi már hogy mi van.
Na, az már jó. Írjál neki, hogy állítsa át a fizetési számlát. Pay-pal-ra odaért a zseton? Sztem még nem...
Én meg a Winnetou-t meg Vernét.
A maiak nem olvasnak. Nekik a PC-ből árad az információ, sajna nagy része semmitmondó tartalom (mikor a fészen olvassák egymás hülyeségeit egész nap) más része reklám, kultúra semmi
Egyszerűen nem fogott meg,ezért nem érdekelt. A Kőszívű ember fiaival ugyanígy voltam. (ökörség) Az Egri csillagokat és egy halom mást viszont vagy 25x olvastam.
Itt van neked röviden
Mostanság sok ilyen összefoglaló van, hogy a lusta PC-n lógó mai gyerekek legalább néhány könyvről tudják, hogy miről szól. Ma ezt hívják "kötelező olvasmány"-nak...
A hócipőm tele van ezzel a madárral! Ráírok hogy anyádér 38 euró mikor 26,90-ről volt szó, erre válaszol hogy: Dear abrus75,
Hello
letter post is ok
6.90 euros
26,90 Euro
- sinnt
Rányomok az oldalon az "azonnal fizetek" gombra erre: (kép)