Van itt egy nálunk amivel mentem (~200Le-s) qrvajó motor az biztos (hipp-hopp 314-et mutatott a kijelző és kanyarodni is állatjól lehet vele) de ez nem utcára és nem az átlagmotoros kezébe való. (én sem tudtam sokat kezdeni vele)
A másik az hogy már az én testalkatomnak is kényelmetlen volt (rajtam is van némi + tőkesúly ) de neked meg még rosszabb lesz.
Most keltem fel.
Mekkora Ogyűrűk kellenek majd a vízcsövekhez? Asszem a Sanyi vett ilyeneket, meg kéne tudnom mekkora a henger és a fém vízcső(karbik alatt) O gyűrű mérete is.
12,900 Huf már ott van a pájpálon. Megint ráírtam az emberre hogy akármilyen szögből nézem is de ez még mindig 38Euro. Feltetten neki ezt a képet is, gondolom csak leveszi már hogy mi van.
Én meg a Winnetou-t meg Vernét.
A maiak nem olvasnak. Nekik a PC-ből árad az információ, sajna nagy része semmitmondó tartalom (mikor a fészen olvassák egymás hülyeségeit egész nap) más része reklám, kultúra semmi
Egyszerűen nem fogott meg,ezért nem érdekelt. A Kőszívű ember fiaival ugyanígy voltam. (ökörség) Az Egri csillagokat és egy halom mást viszont vagy 25x olvastam.
Itt van neked röviden
Mostanság sok ilyen összefoglaló van, hogy a lusta PC-n lógó mai gyerekek legalább néhány könyvről tudják, hogy miről szól. Ma ezt hívják "kötelező olvasmány"-nak...
A hócipőm tele van ezzel a madárral! Ráírok hogy anyádér 38 euró mikor 26,90-ről volt szó, erre válaszol hogy: Dear abrus75,
Hello
letter post is ok
6.90 euros
26,90 Euro
- sinnt
Rányomok az oldalon az "azonnal fizetek" gombra erre: (kép)
http://motoroswebaruhaz.hu/spd...
Vidd el a régit,vagy a csövet,és csinyálnak ott rögtön neked.
A másik az hogy már az én testalkatomnak is kényelmetlen volt (rajtam is van némi + tőkesúly
Most keltem fel.
Mekkora Ogyűrűk kellenek majd a vízcsövekhez? Asszem a Sanyi vett ilyeneket, meg kéne tudnom mekkora a henger és a fém vízcső(karbik alatt) O gyűrű mérete is.
meg kellene venni....
A maiak nem olvasnak. Nekik a PC-ből árad az információ, sajna nagy része semmitmondó tartalom (mikor a fészen olvassák egymás hülyeségeit egész nap) más része reklám, kultúra semmi
Mostanság sok ilyen összefoglaló van, hogy a lusta PC-n lógó mai gyerekek legalább néhány könyvről tudják, hogy miről szól. Ma ezt hívják "kötelező olvasmány"-nak...
Hello
letter post is ok
6.90 euros
26,90 Euro
- sinnt
Rányomok az oldalon az "azonnal fizetek" gombra erre: (kép)