Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jaja,már hívom is
Ez fiatal és jól néz ki,szerintem 800000-ért odaadja.
http://www.kepesmotor.hu/honda...
napi 14 órát nézem a motorhirdetéseket,kezdek megkattanni
Este jo
busával még nem mentem,nem tudom milyen lehet,a 2002-es gixxerért meg sok a 620 szeritem
Gab ,figyeled a hirdetéseket,99-es busa 37 ezerrel 850, 2002-es gixer 1000 620-ért itt az apróban
Az elejét nem értem a végét igen
Mentünk Pécsre.
éppen te mondod ezt nekem,szerinted mennyi ideig nem kaptam volna testet?
Erről pont volt egy cikk amikor megjelent az R1200GS és beszélgettek olyanokkal akik kenték annak idején a sivatagban (is) az öreg R80GS-R100GS-ekkel.
Azt hozták ki hogy elmegy ott az új is de ha javítani kell akkor annyi az erőpróbának, míg régen pl:az öregnek ha letört egy esésnél a karburátor akkor a következő kecskepásztor kalyibájánál feltákolták egy csődarabbal a helyi triciklinek a karbiját és tovább lehetett vele menni az első "szervizig". Ha elektromos zűr volt akkor pár huzallal át lehetett hidalni a dolgokat ideiglenesen,míg az 1,2-es CAN buszos rendszerét max. nézegetni lehet egy tevének a tövében.
Tehát jobb az új persze de olyan körülmények között ha valami hiba lesz akkor már az a kérdés hogy létrehozható-e valamiféle szükségüzem a továbbhaladáshoz vagy mentőhelikopter kell.
há ménem mondtad a fiat vagy a lada is azon az úton jár elvisz az is oda ahová akarod
Egy paraszt vett egy Mercedes-t a Daimler-Chrysler-től. Sokat mérgelődött az extrákért fizetendő felár miatt. Nem sokkal később a Daimler-Chrysler egyik vezetőségi tagja vett ettől a paraszttól egy tehenet a hétvégi birtokára. A következő számlát kapta:
Számla:
- 1 tehén - alapmodell - Alapár 2.400,-- EUR
- 1 tehen - kétszinű (fekete/fehér) - Felár 150,-- EUR
- Marhabőr huzat: 100,-- EUR
- Tejtartó nyári és téli üzemre: 50,-- EUR
- 4 lefejtő szelep: 12,50 EUR/db, 50,-- EUR
- 2 lökháritó, szaru: 17,50 EUR/db, 35,-- EUR
- Trágyázó berendezés (Bio): 60,-- EUR
- Paták (párosujjú, négyévszakos): 100,-- EUR
- Kétkörös fékrendszer (első és hátsó): 400,-- EUR
- Légycsapó, félautomata: 30,-- EUR
- Többhangú hangjelző: 135,-- EUR
- Becsukható halogénszemek: 150,-- EUR
- Vegyes üzemű tápanyaglebontó: 1.250,-- EUR
Teljes tehen a kivánt kivitelben: 4.910,-- EUR
hirtelen kellett vennem az asszonynak egy autót,ő mercit akart,nekem meg nem volt annyi pénzem,hitelt meg nem akartam felvenni...
Snoopy belső kamerás?
onboard? videjók fotók
Kap megint kupát
.
Zsótika Gratula összetett 3. hely
De azért ne mond nekem hogy egy 8 éves 20000-et futott gép nem üzembiztosabb / főleg nagy terhelésnél/ mint egy 20 éves 80000-et futott. Amikor a Dakart nyarték a bokszerok is ujak voltak,nem 20 éves géppel vágtak neki Ez olyan te is tudod mint a megszakítós gyújtás meg az elektronokus,ég és föld a kettő.
Esett az eső? Itt szépen süt a nap, tiszta nyár van, kerültem is egyet a gazda boltba.
Az újabb korszerűbb, erősebb, de nem biztos, hogy jobb is (szerelhetőség, alkatrész, fenntartás)
Pl. ott a BMW: az ős boxer Dakart nyert - megnézném, mit tudna ott egy új, a befecsijével, a komputerével, a 4 szelepével, a katalizátorával, a plusz 50 kilójával...
Akkor hogy kavarodtál vissza az ilyen öreg csatalovakhoz mint a frék? Én megpróbálok kicsit mindig előrébb lépni,jobb gépet szerezni.