Ok és a csapágyakon van ilyen pöcök az hová megy? Van ott valami olajfurat abba? mert oda nem megy bele ha az horonyakármi rendesen bele van rakva a csapágyakba
Exupra csak a sajátja jó és a szűrő is nagyobb benne. Nekem van genesisé de nincsenek már benne a gumi szívócsonkok. (bakelittá voltak már keményedve)
De ha így kell akkor van.
óra szerint sokkal többet mennek mint 107 vagymennyi... vt1100-zal mentem koppon 170 körül, és egy goldwinges meg wideglide-os haver úgy elhúztak a távolba...
A Busa tud 1300 cm3-vel 155 Nm-t a ZZR 1400 162-t,azért 1600-1700 cm3-től nem olyan sok az a 130 Nm haszn. ford szám tart. 1800-5000-ig , max seb. 170 km/h ára 6 milla,a frével 2 személlyel aláztam őket,pulsz még a rezonancia és a vibráció ami előjön
Pest és pest környékiek. Ha rendelek egy ilyet, és a kóbász ragaszkodik a személyes átvételhez, meg tudja ezt valaki értem és egy kis pálinkáért csinálni? Utána postázni nekem .....
De ha így kell akkor van.
Asszonykádnak ajándék
Pest és pest környékiek. Ha rendelek egy ilyet, és a kóbász ragaszkodik a személyes átvételhez, meg tudja ezt valaki értem és egy kis pálinkáért csinálni? Utána postázni nekem .....