Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bakosi Pisti eltűnt
Ok és a csapágyakon van ilyen pöcök az hová megy? Van ott valami olajfurat abba? mert oda nem megy bele ha az horonyakármi rendesen bele van rakva a csapágyakba
Köszi szépen, este megmutatom neki.
Ezek szerint te nem tudod hogy a királyt nem lehet megalázni mert akármit csinálsz, akkor is ő a király.
Exupra csak a sajátja jó és a szűrő is nagyobb benne. Nekem van genesisé de nincsenek már benne a gumi szívócsonkok. (bakelittá voltak már keményedve)
De ha így kell akkor van.
Valami véletlen lehet.
Csak 1 van.
De jó volt ma reggel a 2 °C-ba...

Asszonykádnak ajándék (Nem felejtettem el, ma csináltam)...
óra szerint sokkal többet mennek mint 107 vagymennyi... vt1100-zal mentem koppon 170 körül, és egy goldwinges meg wideglide-os haver úgy elhúztak a távolba...
A Busa tud 1300 cm3-vel 155 Nm-t a ZZR 1400 162-t,azért 1600-1700 cm3-től nem olyan sok az a 130 Nm haszn. ford szám tart. 1800-5000-ig , max seb. 170 km/h ára 6 milla,a frével 2 személlyel aláztam őket,pulsz még a rezonancia és a vibráció ami előjön
Ádám a te embered, zuglóba van az lámpa
azért nem hiába haladósak annyira a nagy HD-k... bakker 130Nm körül vannak, az azért nem kevés
Köszönöm, akkor berendelem
simán, ha nem kell csepelre lemenni vagy valami istenhátamögötti helyre
Akkor húzod a száját ennek is de nem számít a nafta,az ÉRZÉS! meglegyen!
Adjisten

Pest és pest környékiek. Ha rendelek egy ilyet, és a kóbász ragaszkodik a személyes átvételhez, meg tudja ezt valaki értem és egy kis pálinkáért csinálni? Utána postázni nekem .....
yamaha fzr 1000 exup kelene de talán a sima 1000 is jo.
1-1be a 750es 6os és még a léptetővilla méretek is ugyan azok
simán azt hittem nehezebb lesz de egyenlőre minden ok
Szevasztok! most már azt széjjelvan rendesen MESTER,remélem összefelé is ilyen jól megy.