Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elköszönök én is.

Jó éjt mindrnkinek!
No jó éjt, mert holnap korán kelés van, nehogy éhen haljanak az elefántok (na meg Ábrusék zsiráfjai)

Múltkor mentek előttem, a körforgalomban alig döntött valamit a mókus és már lehetett hallani hogy valami karcol... Kéne a halálnak, inkább járok busszal...
Ja! Aztán a kemény legények tréleren viszik a motort Alsóörsre.
Nekem nyáron azt mondta a motoromra egy 'hárlis' (hülye sznob köcsög) hogy "Ha ilyen motort vehettem volna mint ez a szar, inkább nem vettem volna semmit!"

Szarrágó paraszt.
Lassan rakod össze a Bélát?
Naná!

Sziasztok!
Nekem annyi pénzem nem tudna lenni, hogy hárlit vegyek... de ha még annál is több lenne, esetleg egy V-ROD-ot. Abban rendes motor van.
Nem mertem végignézni !
Vazze Nem semmi az öregasszony,én nem merném megcsinálni,és Ők panaszkodnak!
Akkor hajrá váltsunk chopperekre! Hosszúhaj,szakáll,sörhas,és irány a motorostalálkozónak nevezett össznépi tombolás!
Nálam is már eljött az az idő mikor nem a sebesség számít 1 jó kis v2nek én is örülni tudnék pl: VZR1800
Ugy látom Mester kezdesz öregedni ha igy oda vagy a HD-ért,az áruk horrorisztikus,a súlyuk szintén,egy jót nem lehet velük kanyarogni,fékezésről ne is beszéljünk városi forgalom,hegyvidéki utak a halála,arra tökéletesek hogy 120-al kimotorozol a világból,közben bámulod a tájat,,de akkor inkább kocsiba ülök.
nyerek a lottón és kapsz 1et ajándékba
Nem nem a király az a Sanyi
Köszi. Beépítettem teljesen a váltót hogy megnézzem meg van e mind a 6 fokozat meg stimmelnek e a dolgok meg minden nagyon fasza bazze na most csak azt kell megtudni ez a váltó mekkora lánckerék fogszámra van hangolva
Ez a megállapítás napjainkban helytállónak tűnik.
Nekem pl fogalmam sincs hogy milyen vas lesz tavasszal a garázsban de ha lehetne HD (nem Sportster persze) akkor az lenne. (de financiálisan elenyésző esélye van ennek az esetnek a megvalósíthatóságának)
A motorosok többségében az, a kisebbség meg sohasem számított.
Ha Te arra gondolsz hogy a motorok királya a Harley akkor igazad van,csak az a kérdés hány motoros szemében a Harley a király?