Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Férfival 35 alatt nem szabad kezdeni

Nem a bírással van a gond az nagyon menne főleg ha idegen lenne hanem a lányok mondanák azt hogy mit akar itt ez a vén f@sz
Sziasztok
Egy jópofa videó
http://youtu.be/cJUCle0Mrog
jósolni én is tudok
jósokat kérdezek. Bocsánat
ott nógrád környékéről van a mókus akivel Te voltál kinn öszterrájkba? Csakmert ha itthon nem sikerül embert találnom... féligmeddig Nógrád is útba esik, és olyan 35-40 e Ft-ot én sem sajnálnék valaki társaságára aki volt már kinn, és a véleményét is ki lehet esetleg kérni. :)
nincsmit:)
aham.
akkor a p-s rendszám miatt kelleni fog valami emberke nekem is.
nem akarok németig elmenni.
bécs 30eFt-ba benne van, ha kimentem, oszt üres kézzel jöttem haza. annyi még belefér
egy drága egynapos kirándulás. :D
úgyis rég láttam a magyar autópályákat
van már vagy 1,5 hete

köszönöm a segítségedet !
P-s rendszámot csak cég válthat ki,nálunk van egy srác akinek van,jár ki autóért ö 20-25e.kér ebben benne van az egész napja kimegy veled felteszi a rendszámot és hazahozza a kocsit.De tréleren is hozhatod akkor nem kell rendszám.Vagy ha németektöl hozol autót ott a hivatalban lehet venni ideiglenes(2hetes,hónapos)rendszámot.Fix helyre mentem tulajdonoshoz bár hivogattam kereskedést is,telefonon lebeszéltük hol mikor találkozunk.Müszakira Kpm-hez kell vinni ott adnak egy igazolást hogy forgalomba helyezhető onnan mégy aVPOPhoz kapsz csekket befizeted a regadót erre ők kiadják az igazolást.Kötsz kötelezöt majd ezekkel a papirokkal átiratod.Kétnyelvü adásvételit találsz a neten azt letöltöd,1 példány kell összesen neked 1 meg az eladónak.
Nem, ez nem igaz! Még a NAV utasítására sem adnék ki képeket nemhogy máséra. És összesen ez az egy képem van. (na jó, kettő)
Aham. köszi. P-s rendszámot hogyan kell? Okmányiroda itthon, mielőtt indulsz ki? Fix helyre mentél, vagy úgy gondoltad, hogy kereskedésbe úgyis találsz és elkezdted végigjárni?
Osztrákoknál kiderül valami a rendszámtáblából? (pl. honnét való, az ország melyik részéről?, mikor helyezték forgalomba?)
Műszakizni úgy hallottam a kp-nél fog az autó, ez így van?
Igyekszem mindent előre megkérdezni, pedig a legtöbb helyen a neten azt olvastam, hogy pl. Bécsben simán a kereskedésbe mindenről felvilágosítást adnak, és tudják mi a dörgés.
Kérnyelvű adásvételin azt érted, hogy egy kinti nyomtatványt és egy magyar nyomtatványt is kitöltötök az adásvétel tényéről?
Köszi előre is.
Mért, így 40 után már nem bírnál vele?

Én bírnék, de ugye házinyúlra nem lövünk, csak ha támad...
Gyula, az egy TOZ-8 a kezedben?
kösz
Méghogy felhő, meg dropboksz.
Nekem Ábrus tárolj a a fotókat. Csak jelezni kell neki, hogy melyik kell.
Tessen szóni, vagy kézzel inteni. (Azt értitek, vagy ez csak Hadú-Biharba van?)
Ringen valami köcsög vószvágenes találkozó van azt a sok szakadt szart amik itt mennek
Szia!Osztrákból hoztam idén,kétnyelvü adásvételi kell,megirtuk a tulaj levette a rendszámot és a helyi hivatalban kijelentette(kb. fél óra)P-s rencám fel irány haza.Itthon 8-órára bevittem müszakira délután 1-re kész volt minden(regadó,biztositás,rencám,müszaki,névreirva)