Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ilyen ez a popszakma
bele volt kalkuláva a ktg.ekbe,de bíztam benne,hogy odébb lesz még...
Emrét látta valaki mostanában?
jaja,vágtam,hogy szar,de azt hittem,tavaszig kihúzza
Látod Papa ezt modtam volt 1 géped amit időt pénzt nem sajnálva rendberaktál ,eladtad jó nagy bukóval,most meg kezdheted előről megcsinálni ezt a gépet is,de nem ez a lényeg az ÉRZÉS! meglegyen!
Jó de azt tudtad hogy szar nem?
Szopás. Hol van az a szabadonfutó a blokkban? Szét kell szedni hozzá az egészet gondolom. Na az lesz a második szopás...
Sziasztok!

Dél körül gondoltam egyet,megkergetem a motort a Bakonyban.Bőr ruci fel,ki a garázsba,indítanék,a motor meg se nyekken.Egy hetes aksi ki,Norautóba vissza,világbotrányt csapok,kapom az új akksit.Felsavazom,várok 30 percet,indítanék,semmi.Bikakábel,100ah-ás akksiról,nyenyergő hang,hát nem megszorult az a kurva szabadonfutó
Motorozásnak annyi,a zsebem könnyül kb. 100e-el,mire jó lesz,egy fél fzr-et nem szeretek egyszerre motorra költeni .
Egyébként nem lehetetlen, ezek is huszonéves trafók.
Csináljatok egy próbát.
Okos ember aztmondta, h trafó döglődéskor szokott ilyent.
dobozt szerintem
iszonyat böte
mit kell keresni?
Nem
Tényleg kicsi neked ez is. Na találtál valamit?
Doroty kövesd a sárgaköves utat !
kell rá az a vas bigyó ami rajta volt? Asszem dobozokat lehet rá aggatni (a bővebbről Ábrust kérdezd. )
Köszönöm a korrigálást!
Ó Drága kisvirág Te vagy a megmentőm eddig ezt nem is tudtam,most már rá merek nézni huszonéves csajokra is ,csak a párom meg ne tudja,de ha szól érte majd lecserélem
Most jöttem a gurulásból,itt közép Magyarországon tekertem egy 330 km-es kört,volt minden mint karácsonykor / trafi,bolond autós,szántás minőségű aszfalt stb.../ de az idő még nagyon jó,majdnem végig sütött a nap ,van 1 nagyon jó egyenes szakasz,koppgázra tettem az öreglányt simán forgott ötbe 11000-et,260 körül lengedezett a km óra,de még talán ment volna csak már nem volt szivem tovább húzni 22 éves 83000 km-es géptől jó teljesítmény a km órám főleg 100 fölött rosszab uton akkora kilengéseket produkál hogy +,- 25 km-t mutat,200 körül talán alábbhagy ,gyenge a csillapítása? javítható vagy nem?
Mármint nem neked hanem a lányoknak