Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tegnap jött és a kapuban nyávogott így a szokásos protokoll lépett életbe.
Paraméterek elemzése:
-faj: macska
-származási hely: ismeretlen
-fizikai jellemzők: az egyed alultáplált kis termetű és folyamatosan nyávog, feltehetően kölyökmacska
-fizikai aktivitás: az egyed nyávog és folyamatos hízeleg, ellenséges viselkedés nem észlelhető
-időjárási körülmények és életben maradási esélyek az elkövetkezendő 90 napban: a hőmérséklet jelenleg +1'C, hóesés, hideg évszak. Az egyed túlélési esélye beavatkozás nélkül: 0.91%
Direktívák:
-az egyed életfunkcióit és testi épségét biztosítani
Karantén:
-nem szükséges
Feladatok:
-macskaházban elhelyezni és élelmezését megkezdeni (macskatáp és víz adagolása)
-pszichikai állapotát helyreállítani (felvenni és megsimogatni)
Ma összepöttyöltük a vázat megy majd hegesztőhöz ha vége a forgatásoknak az 10.e utána nekiállok a blokkot összelapátolni
Mizu a Béla terén?
Szép jó estét mindenkinek !
Lett megint szaporulat? Nagyon édes. Imádom az állatokat,az embereket kevésbé.
Tisztelet a kivételnek.
Hali nekem van egy 160/70x17,,,
Viszont én hátso17,, felnit keresek
Húúú de jó Neked!
Sziasztok!
Nem.
Pár csavar kivétele után le lehet venni külön az egészet, ugyanúgy mint egy autónál.
Tegnapi új felvételesünk.
A bömbinél is le kell venni a hengersort, meg ki a főtengót egy váltó javításhoz?

Ja és üdv a Dunakanyarból holnap tehetek 1-2 pikcsőrt.
Köszi, valóban volt ilyen.
Említettem párszor hogy nézegettem BMW-ket de tartok tőlük mert azt olvastam több oldalon is hogy baromi drága hozzájuk az alkatrész és rendszeresen besz@rik rajtuk a kuplung,váltó és a kardánhajtás.
Kissé utánatúrtam a dolognak hogy kiderítsem miért nem tudnak a Németek ennyi év motorgyártás után sem normális minőséget gyártani amit még ráadásul méregdrágán is adnak. Legendákat olvastam a szinte megfizethetetlen alkatrészekről amiket szinte lehetetlen otthon kicserélni és még egy olajcseréhez is szervizbe kell menni mert minden csak célszerszámmal szedhető szét.
A totálbájkon az egyik GS tulajdonos (újságíró aki a Motorrevünél is dolgozott) pl azt írja hogy sokkal több baj van a BMW-kkel mint a régi VFR-jével, így aki BMW-t venne az készüljön fel hogy kétszer annyi a karbantartási költség és sokkal megbízhatatlanabb egy valami, amiből szivárog az olaj és bármikor besz@rhat rajtuk valami.
1. katasztrofális hiba: a főtengelyszimeringnél szivároghat az olaj és olajos lesz a k.tárcsa ami csúszni fog. "A SACHS kuplungszett ára pult alól szerezve volt 100e Ft "
Nos én felmentem az íbéjre és szétnéztem: új kuplungtárcsa 54 euro, komplett szett pedig 300 euro. (fzr külső kuplunkosár üresen: 349 euro)
2. hiba: váltótengely ricnit lerágja a kuplungtárcsa ricnije= váltótengely csere. (persze mindenhol komplett váltót akarnak cserélni)
Nos bontottan a váltó komplett belseje léptetővillástól mindenestől 200-250 euro, komplett váltó házzal együtt 360-400 euro.
3.katasztrófa: kardántengely csuklókkal. Komplett kardánhajtás házzal mindennel 300 euro. Kardántengely csuklókkal: 89 euro
Letöltöttem pár szervizkönyvet, a nehéz szerelhetőségről és a célszerszám hegyekről annyit: a jó anyját a sok károgó műszaki analfabéta baromnak!
Mél ment.

Jó éjt.
Ja, ezt csak neked
Mindig csak a szórakozás...
nem érdekes
Miért?