Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hogy a kicsi lóvénk nem ér semmit sem. . .
Tegnap gondoltam elmegyek ,veszek 1 nagy kucut meglepem a családot 1 sertésgyilkossággal.Aztán arra jutottam h ezen még gondolkozok.
Olyan170-200 gk körülit akartam hogy jusson mindenkinek.De mikor az 500 ft feletti kg os árról beszéltek,meg 7-8 ezres kukoricáról
Lehet csak lemaradtam, de Ábrus Te miért is adod oda a GW-t?
Már érdeklődtem, de akkor nem válaszoltál. Babaprojekttel fejlemény? Vagy direkt nem válaszoltál, mert úgy gondolod magán ügy? (megértem ezt is természetesen )
Hondáról semmi hír?
A nádudvari hazudós? Halott ügy?
Szerdán még dolgozom sajnos. Egyébként szívesen veled tartanék egy mustrára,de van itt Pellérden is egy szép darab. Tőlünk kb 4km-re.

Konkrétan Ő az!
Már néztem de ábrus nem hajlandó alkatrészt túrni és szerelni. (egy doboz,hiányzó jobbos tükör és az állapota enyhén szólva szétszedésért és újra összerakásért kiállt, valamint már megint dobozolhatnék egy motort gidának)
Mire elkészül ez is annyiban lenne mint egy szép állapotú. (a BMW-től még mindig tartok bár valahányszor megtiltom magamnak hogy vegyek azért csak mindig visszakerülnek páran a keresőbe )
Szerdán megyünk Pécsre és ott van most egy azt meg kéne nézni. (közel van ahhoz ahová menni szoktunk)
Ha annyira "egész keveset" h észre sem veszed,akkor az nem eszi
Egyébként sokkal nagyobb környezetvédő nyugati országokban megengedett az új autóknál is a gyárilag előírt olajfogyasztás,nem is kell túl messzire menni, lásd opel
Nem de új a hírdetés
Nem bővelkedik információba
Szolgálati járművek
Csak most kezdődik a szezon
Szeva mindenki
Tudom Pupu,csak nem tvolt tiszta mennyiért is jutottál hozzá anno
Sanyi ez a Bélám csak nosztalgiázok
Jó vétel volt.
200volt
Csinálok egy vidit az elmúlt 2,5 évről
Mennyiért sikerült megvenned?
Első nap nálam