Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nosztalgiázok rendezgetem a képeket
Hoppá, hoppá de szép motorok ezek...
Ha nem alkudozol, akkor adok rá egy vadiúj készletet
Ezt már én is kerestem Ábrusnak,de nem találtam.
Ami Attiláéknál volt,az bizonyított. 92 ezernél nem kellett lapkázni. Szinte hihetetlen,hogy tűrésen belül volt ennyi km után.
Egy erősen átdolgozott FZR blokk ami többek között injektoros is.
Ja vágom!
Vagy hogy jobban megértsd: Sharon Stone-t helyettesítsd be Béres Alexandrával.
Csak injektoros FZR blokk.hát az más mint a miénk.
Nekem biztos lesz 1x.
Már amikor megjelent (93-ban) akkor sokkot kaptam tőle mert tudtam hogy ez a Morpho II alapján készült az utcára és ha nekem egy ilyenem lenne akkor azzal igencsak kilógnék a motorosok közül! (persze az ára valami félelmetes volt)
Ma is mindig megnézem ha látok egy ilyen hirdetést. Egyszer régen (96-körül) láttam ilyet élőben, percekig nem tértem magamhoz. A gazdája megengedte hogy ráülve beindítsam ami kb olyan érzés volt mintha Sharon Stone engedte volna meg hogy becsatoljam az előlkapcsos melltartóját öltözködés közben.
Jó megmondtam mi?!
köszi.
ez mánannyira nagyon nem kínai, mi? Ilyen kívéjjeket rencámmal is árulgatnak főleg kétkerekűbe. (rendes gumi nincs rája ) Jó lenne valami ilyesmi, amire fel tudok tenni egy tolólapot is, hókotorni. lassan aktuális
Csak nem megtetszett?
egy elég régi és lassú android op.rendszeres telefon. használtan nagyon túró ára van már 10-12 körül venni. Kingának van x10minin, ami gyorsabb újabb, de az se egy gyorsvonat. a táblapc-mhez képest egy lassú tetű.